Sol Nessebar Palace

 • All Inclusive ingår
 • Stor vattenpark
 • Många aktiviteter för hela familjen

Sol Nessebar Palace är ett härligt All Inclusive-hotell och har nåt för alla i familjen. Här finns ett stort poolområde, aktiviteter, vattenpark och ett härligt spa.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Dubbelrum för 1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1090 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sol Nessebar Palace består av en byggnad och ingår i Sol Nessebar Resort som består av hotelldelarna Sol Nessebar Bay och Sol Nessebar Mare. Hotellen ligger ett par hundra meter från varandra. Hotelldelarna delar faciliteter, men måltider, barer och poolerna får endast användas på den hotelldel du bor. Flera av aktiviteterna, underhållningen, barnklubben och restaurangerna finns på Sol Nessebar Mare Bay.

På Sol Nessebar Palace finns ett stort poolområde med en grundare del för de minsta barnen. Solsängar och parasoller vid poolområdet, på vattenlandet och på solterrassen mellan Mare och Bay. Poolhanddukar mot deposition. Poolbar.

För hela familjen finns ett stort och härligt vattenland med fyra pooler, varav en stor barnpool. Totalt finns det sju vattenrutschkanor, varav två som är för de mindre barnen. De fem största kanorna måste man vara 120 centimeter eller längre för att åka och de två mindre får man inte vara längre än 120 centimeter för att åka. Vattenlandet är öppet från början av juni till slutet av september, allt beroende på väder och temperatur.

Bufférestaurangen på Sol Nessebar Palace serverar frukost, lunch och middag. Det finns en japansk bar, Umi, som serverar sushi och tempura kvällstid. I Malecon Bar på Bay serveras det tapas, sangria och drinkar. Tyska specialiteter och öl serveras i Der Biergarten. Vårdad klädsel - långbyxor för män vid middagarna.

Sol Nessebar Palace har ett gym som får användas utan kostnad. Där finns även ett spa med jacuzzi, hamam, ångbastu och bastu - allt mot avgift.

Hotellets egna aktivitetsvärdar anordnar varje dag olika aktiviteter, till exempel aerobics och vattengymnastik. Underhållning kvällstid. Här kan du också spela tennis, basket, boule, minigolf, bordtennis, fotboll, biljard och volleyboll.

Hotellets engelsktalande personal har en barnklubb för barn mellan åldrarna 4 till 11 år. Det finns även en lekplats.

Kostnadsfritt wifi i receptionsområdet. Trappor till stranden. På stranden finns solstolar att hyra och det går båtar till Nessebar (endast i högsäsong och mot avgift). Lokaltrafik.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé i huvudrestaurangen, kl. 07.30-10.00.
 • Lunchbuffé i huvudrestaurangen, kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé i huvudrestaurangen, kl. 18.00-21.00.
 • Snacks som pizza, hamburgare, sallader och glass i poolbaren, kl. 10.00-17.00.
 • Glass i Ice Pavillion, kl. 11.00-16.30 - juni till mitten av september.
 • Panini i Bar Embarcadero, kl. 11.00-15.00.
 • Snacks och öl i Der Biergarten, kl. 11.00-18.30 och 20.00-23.00.
 • Öl i Der Biergarten, kl. 16.00-23.00.
 • Kaffe, te och smörgåsar i Bar Emarcadero, kl. 10.00-18.00 - juni till mitten av september.
 • Paella i restaurangen Paellador Levante, kl.12.00-15.00 - juni till mitten av september.
 • En middag per vecka i italienska restaurangen Osteria del Golfo, kl. 18.30-21.30. Bordsreservation krävs.
 • Sushi i Umi Japanese Cornet, kl. 20.00-22.00 - juni till i början av september. Bordsreservation krävs.
 • Middag i restaurangen Taperia Malecon, kl. 20.00-22.30. Bordsreservation krävs.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Ankommer ditt flyg efter kl. 02.30 på natten kan du inte räkna med att få tillgång till ditt hotellrum förrän ca kl. 15.00 på dagen. Går ditt flyg hem senast kl. 02.30 på natten måste du lämna rummet kl. 12.00 dagen innan.

Alla hotell, Nessebar

Sol Nessebar Mare Bay

På Sol Nessebar Mare Bay kan alla badglada se framemot två härliga poolområden, ett vattenland för de minsta och ett stort vattenland för hela familjen. Föredrar du att bada i havet så är det ett stenkast bort.

Paradiso

Hotell Paradiso har ett fint poolområde med havsutsikt. Låt dig lockas av läget som ger dig både charmiga Nessebar med sina smala kullerstensgränder och den breda sandstranden i det mer livliga Sunny Beach. Atmosfären på hotellet är vuxen men hotellet välkomnar alla åldrar.