Mirage Apartments

Mirage Apartments har ett perfekt läge, direkt vid den fina stranden i Nessebar. Från hotellets poolområde har du en fin utsikt över havet och du bor i ljusa och fräscha lägenheter, vissa tar upp till 6 personer. På en kortare promenad kommer du till de gamla stadsdelarna av Nessebar med restauranger, mysiga affärer, gatumarknader och lämningar från en svunnen tid.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Trerumslägenheter för 2-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 135 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 700 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Mirage Apartments ligger precis vid den långa stranden i Nessebar och bjuder på underbar utsikt över havet och halvön där gamla Nessebar ligger. Här finns plats för den stora familjen – vissa av lägenheterna rymmer upp till sex personer. Ett poolområde med en pool med barnsektion, solstolar och parasoller samt en poolbar. Mirage Apartments delar faciliteter med systerhotellet Mirage Hotel. På stranden nedanför hotellet, som nås via en hiss, finns solstolar och parasoller att hyra.

Hotellets restaurang serverar rätter från både buffé och à la carte-meny. På Mirage Hotel finns också en bar samt en snabbmatsrestaurang som är öppen under juni månad.

Gym, bastu, ångbastu mot avgift. Lekplats.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Receptionen är öppen dagtid, ca kl. 08.00-18.00. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet. Musik och folklivet från närliggande barer kan uppfattas som störande.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Ankommer ditt flyg efter kl. 02.30 på natten kan du inte räkna med att få tillgång till ditt hotellrum förrän ca kl. 15.00 på dagen. Går ditt flyg hem senast kl. 02.30 på natten måste du lämna rummet kl. 12.00 dagen innan.

Alla hotell, Nessebar

Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace är ett härligt All Inclusive-hotell och har nåt för alla i familjen. Här finns ett stort poolområde, aktiviteter, vattenpark och ett härligt spa.

Sol Nessebar Mare Bay

På Sol Nessebar Mare Bay kan alla badglada se framemot två härliga poolområden, ett vattenland för de minsta och ett stort vattenland för hela familjen. Föredrar du att bada i havet så är det ett stenkast bort.

Sol Marina Palace

All Inclusive-hotellet Sol Marina Palace är ett modernt hotell med havsutsikt från takterrassen där poolen och en härlig bar finns. Hotellet ligger i Nessebars moderna kvarter med gångavstånd till gamla stan och stranden.

Paradiso

Hotell Paradiso har ett fint poolområde med havsutsikt. Låt dig lockas av läget som ger dig både charmiga Nessebar med sina smala kullerstensgränder och den breda sandstranden i det mer livliga Sunny Beach. Atmosfären på hotellet är vuxen men hotellet välkomnar alla åldrar.