Paradiso

  • Nära stranden
  • Promenadavstånd till Sunny Beach

Hotell Paradiso har ett fint poolområde med havsutsikt. Låt dig lockas av läget som ger dig både charmiga Nessebar med sina smala kullerstensgränder och den breda sandstranden i det mer livliga Sunny Beach. Atmosfären på hotellet är vuxen men hotellet välkomnar alla åldrar.


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 1-4 personer. Familjerum för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 35 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På fina hotell Paradiso har du med ett utmärkt läge precis vid stranden i norra delen av Nessebar. Hotellet har ett fint poolområde med en pool och poolbar. Gratis solstolar och parasoller.

Restauranger som erbjuder både buffé, à la carte och en härlig utsikt över havet. Gratis, stort gym med helt fräscha maskiner.

Gratis wifi på hela hotellområdet. Butik. Lobby. Reception. Till stranden är det ca 50 meter och till de äldre delarna av Nessebar är det 1,5 kilometer.

Måltider

Lägenheterna
Mot tillägg:

  • Frukost

Familjerummen
Ingår:

  • Frukost

Alla hotell, Nessebar

Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace är ett härligt All Inclusive-hotell och har nåt för alla i familjen. Här finns ett stort poolområde, aktiviteter, vattenpark och ett härligt spa.

Sol Nessebar Mare Bay

På Sol Nessebar Mare Bay kan alla badglada se framemot härliga två härliga poolområden, ett vattenland för de minsta och ett stort vattenland för hela familjen. Föredrar du att bada i havet så är det ett stenkast bort.