Kundomdömen om Sol Nessebar Mare Bay

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

524 omdömen
Utmärkt
 
178
Väldigt bra
 
185
Bra
 
76
Mindre bra
 
47
Underkänt
 
38

5 senaste omdömen

2018-08-17

av CarolH2355 Sverige

Familjesemester

Utger sig för att vara 4 stjärnor men klarar knappt 3 stjärnor. Känns som ett 80-tals hotell som är i stort behov av att renovera hotellrummen. Dessutom har man inte något tänk för laktosfritt såsom glass, yogurt mm eller specialmat, känns inte ok om man har 4 stjärnor! För övrigt är maten mycket bra! All läsk saknar kolsyra! Flera av personalen agerar som man bara vill att turisterna ska åka hem. Badvakterna tittar mest i sina mobiltelefoner. De har inte fokus på poolerna! Badvakterna skötte ändå inte sitt jobb så man hade kunnat öppnat upp vattenlandet fritt, för i dags läget var det snåla öppettider. Poolerna var inte rena. Personal sa att det såg grumligt ut för att det hade regnat. Vi såg när badvakterna skulle göra rent poolerna, hur de agerade och vad som ansågs vad att göra rent, så där hade man kunnat göra en stor förbättring. Stranden kunde man också städat upp på. Mycket skräp som låg i kanten, allt från plastmuggar som all inclusive gäster bara ställde ifrån sig överallt. Hade även behövts att kratta upp efter alger.

 
2014-07-16

av Creepygiraffe

Över förväntningar.

Vi var lite skeptiska när vi åkte hit efter att ha läst många negativa omdömen. Men när vi väl var på hotellet så var det över våra förväntningar. Rummet vart lagom stort och fint, dom hade ställt in en spjälsäng då vi bokat med ett spädbarn. Vi fick nya handdukar varje dag om vi ville, sängarna bäddade varje dag och rummet städat. Maten var god och bra, vissa dagar var det lite enformigt men det gjorde inte så mycket. Dock inte så trevligt när andra gäster tränger sig före i matkön. Poolområdena var bra, man var tvungen att vara snabb på solstolarna då dom nästan hela tiden var upptagna. Nära och bra till havet, som för övrigt var jätte skönt att bada i. Det mest negativa var att utcheckningen på hemresedagen var kl 12 och våran transfer kom för att hämta oss kl 19.15. Men vi hade allinc tills vi skulle bli hämtade så vi kunde fortfarande äta och beställa dricka från baren.

 
2013-08-01

av Lenda80 Avesta, Sverige

Medelmåttigt

Enligt researrangören har hotellet fyra stjärnor, tycker inte det är mer än tre. Vi i vårt resesällskap är verkligen inte några som kräver mycket, men att kalla detta hotell ett fyrstjärnigt är fel, när vi bott på andra hotell med lika många stjärnor som är betydligt bättre. Rummen har mycket hårda sängar, städerskan städar inte något vidare. Poolhandukarna, som man fick hämta ut nya varje dag, var ofta smutsiga - fläckar i olika färger. Sol nessebar Mare är ett hotell av tre i en hotellresort som hänger ihop (de andra två hotellen är sol nessbar palace och sol nessebar bay),det betyder att du kan använda alla poolområden på resorten, men du får inte äta på någon annan restaurang än på ditt hotell, eller hämta dryck/snacks någon annanstans än på sol Mare. Detta tyckte vi var tråkigt, då vi ofta låg vid en annan pool än vid poolen vid sol Mare, detta pga. det var en hysteri på att boka platser runt poolen. Vi fick aldrig en solstol runt vår pool, det var fullt trots att vi ställde väckarklockan och gick ut vid halv åtta på morgonen, vi misstänker att folk gick ut mitt i natten och bokade solstolar... Maten var sådär. Hade mycket goda sallader, pannkakor på morgonen var uppskattat. Drycken var bra. God öl, gott vin, juicer och drinkar. Hotellet har egna taxibilar, ta gärna en sådan in till "Old Nessebar". Kostar endast 15 leva=75kr. Vi var in dit tre gånger, det är en fantastisk miljö, och där kan man passa på att shoppa loss, allt är så billigt. Miljön utanför hotellet är inget vidare, finns en supermarket mittemot, inget mer. Då får man gå in till Nessebar som ligger ca.30min promenadväg från hotellet, ingen bra promenadväg för barnvagnar, grusvägar med stora stenar och hål.

 
2013-07-26

av Jenni A Stockholm, Sverige

Positivt överraskade

Och då i jämnförelse med de FÖRDELAR: 1. Billigt. Och då i jämförelse med de mer "etablerade" chartermålen. Cirka halva priset mot andra liknande hotell utanför Bulgarien. Och visst, man får det man betalar för men de flesta All Incl. är ju rätt lika varandra. Tycker vi fick ut mycket för pengarna på detta hotell. Medelmåttlig mat förvisso MEN man lärde sig snabbt vad man skulle undvika på buffen. Godkänd öl på kran, vinet likaså. Drinkarna goda och dricksade du några småslantar så blev groggen vääldigt stor;). Alltid glass vid poolbaren samt olika kaffedrinkar. Även tilltugg men det smakade sådär. 2. Utbudet (Främst för barn). Miniklubb,Rutchkanor i poolen, hoppborgar, småbåtar på kvällen, minidisco för att nämna några saker. Vår son hade fullt upp och trivdes. Bra shower för vuxna samt olika aktiviteter om man så ville, vattenpolo, vattengympa etc. 3. Bra service. Personalen må vara dålig på Engelska men vi tycker att vi ändå kan säga att vi blivit bemötta av samtliga personal på ett trevligt sätt, oftast ett leende på läpparna. På restaurangen var de nästan för snabba med att plocka tallrikar. Badvakter både vid pool och strand. Städning av rum ok. NACKDELAR: 1. Ryssarna. Detta är ett hotell med, låt säga 75 % Ryska gäster. Om du inte redan visste deras vett och etikett så se till att vänj dig snabbt och försök "blunda" för deras totala ohyffs i många situationer. 2. Maten. Den ÄR många gånger smaklös och man kan fråga sig hur man lyckas få alla rätter att se så "gråa" ut. Satsa på mycket grönsaker, soppor och fisk och några enstaka kötträtter. Jag lärde mig plocka "rätt" efter två dagar typ. 3. Rummen. Lite väl "enkla" för att klassas som fyrstjärnigt. Godkända dock. ----- Man kan väl sammanfatta det hela som ett budgetalternativ som håller bra standard i förhållande till prislapp. Vi åkte med låga eller inga förväntningar alls och måste säga att jag blev lite överaskad ändå. I positiv bemärkelse. Svag 4a totalt sett på själva hotellet.

 
2012-06-09

av Natalia C Luleå, Sverige

Rogivande

Finfin havsutsikt, nära till stranden, men för hårda sängar och ej fungerande Internet på rummet... Man blir mätt och belåten. Smaka goda soppor! Många badstolar, bra avkollpling, kvittrande fåglar, grönska, bra utbud av utflykter, fast priserna bits...