Kundomdömen om Grand Hotel (Saranda)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
5,5 av 10 baserat på 4 omdömen
Övergripande bedömning
 
5,5 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
4,5 / 10
Mat och dryck
 
5,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
5,8 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Städning
-
För hög musik på kvällarna, kunde inte stänga fönsterna. Dåligt utbud av mat och frukost

Bekräftad gäst: 2022-06-27


4 av 10

+
Rummet,balkongen med havsutsikt och trevlig personal.
-
Vi fick byta hotel till Sejko pga att det inte inte fanns pol på Grand men det visade dej att polen på Sejko var så skitig både i o runtom så den gick inte att utnyttja,vi påtalade det för appollos personal och hotellet lovade att åtgärda vilket inte skedde. Det skulle även finnas mat på restaurangen o i baren men det stämde inte alls. Så vår sammanlagda bedömning av vad ni utlovat stämde inte alls.

Bekräftad gäst: 2022-06-17


10 av 10

+
Vi bodde inte på Grand hotel utan blev ombonade till Sejko pga reparationer. Därav svaren i enkäten.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-14


3 av 10

+
-
ingen pool som det var sagt byggarbetsplats

Bekräftad gäst: 2022-06-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 2,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

42% av resenärerna rekommenderar

86 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
21
Bra
 
21
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-07-22

av andreasgreiff Saranda, Albanien

Restaurang Grand Hotell Saranda

Väldigt god mat oavsett vi åt, men tryffel och gorgonzalasåserna var fantastiska. Trevlig personal. Restaurangen låg precis vid havet och har även pool vid restaurangen. RestaurangChefen Jonny arrangerade även en tårta till min frus födelsedag.

 
2018-08-07

av LenaS1899

Mycket trevlig personal

Personalen var fantastiskt trevliga och hjälpsamma. Badplatsen var mycket bra med gratis solstolar för gästerna. Restaurang och bar där man kunde köpa dricka hela dagen låg mellan hotellet och badplatsen. Perfekt läge.

 
2017-06-20

av Malin J Göteborg, Sverige

Värt att besöka!

Var här med hela familjen inkl barn. Underbar personal med mycket hög service. Vi blev uppassade o åt verkligen en middag i världsklass. Lite dyrare ställe för att vara Albanien men maten var fantastisk god. Åt grillade räkor, nyfångad fisk o bond sallad!

 
2015-07-20

av doniiz Malmö, Sverige

Ok Hotell

Vi bodde är 6 nätter, hotellet är dyrt och lever inte upp till en bra standard. Bästa med Grand är ändå deras hjälpsamma personal, och deras städerskor som verkligen ställer upp för gästerna. Jag behövde stryka kläder och det gjorde städerskorna utan problem. frukosten är också bra. Men som sagt det är för dyrt!

 
2021-06-21

av pearlrc Dubai, Förenade Arabemiraten

Very old carpet, musty smell, cramped rooms.

Stayed one night. We were given a spacious room with a balcony but the aircondioner were not working. They moved us to 3rd floor. We had to carry our own luggage. There were no proper charging points for the phones. The room was so cramped the bed was touching the door. The bathroom was dull and no proper toiletries were provided. Construction was happening near the empty pool. Too much noise. Breakfast was served as a set menu but the tea/coffee machine was out of order. Bad experience Won't recommend