Grand Hotel (Saranda)

  • Strandnära
  • Takterrass med härlig utsikt
  • Gratis wifi på hela hotellet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Grand Hotel ligger direkt på stranden med gratis solstolar och parasoller för hotellets gäster. Det grönskande poolområdet har utsikt över havet. och vid hotellets restaurang finns färsk fisk på menyn varje dag. Boka ett rum med havsutsikt för att njuta av ljudet av vågorna direkt från rummet.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Familjerum för 4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 89 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Grand Hotel i Saranda bjuder på bästa läge precis vid havet, med gångavstånd till centrum. Här hittar du ett grönskande poolområde med separat barnpool, och runtomkring poolområdet finns bord, stolar och parasoller. På kvällen byter poolområdet skepnad till en trivsam utomhusbar. Utöver denna bar finns en strandbar och en bar med takterrass, där du kan njuta av en fantastisk utsikt över Saranda. På stranden framför hotellet erbjuds solstolar och parasoller utan kostnad.

Hotellets restaurang som serverar både internationella och lokala rätter, och det finns färsk fisk på menyn varje dag. Här finns även en pizzeria. Behöver du förvara värdesaker finns gratis deponering i receptionen. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Lokaltrafik, som intensifieras under högsommaren. Närliggande barer kan uppfattas som störande, framförallt under juli och augusti.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Halvpension kan vara antingen lunch eller middag.