Dubbelrum

Dubbelrum med balkong i varierande storlekar, vissa med begränsad havsutsikt. Rummen finns i hotellets alla tre byggnader. En dubbelsäng. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Minibar. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Familjerum med fyra ordinarie sängar.

Familjerum med balkong. Familjerummen ligger i två av hotellets tre byggnader och består av två sovrum med dörr mellan rummen. En dubbelsäng eller två enkelsängar i varje rum. Möjliga extrabäddar i bäddsoffor. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Minibar. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 35-40 kvadratmeter/55 kvadratmeter
Antal personer: 4-5 personer/4-6 personer, varav 2 barn.

Familjerum med tre ordinarie bäddar

Familjerum med balkong. Under sommaren 2022 finns familjerummet med balkong och havsutsikt. Familjerummen ligger i två av hotellets tre byggnader och består av två sovrum med dörr mellan rummen. En dubbelsäng eller två enkelsängar i varje rum. Möjlig extrabäddar i bäddbar soffa. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Minibar. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 35-40 kvadratmeter/55 kvadratmeter
Antal personer: Sommaren 2022: 3-4 personer/3-5 personer Sommaren 2023: 3-4 personer.