Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 91 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Närheten till stranden och utsikten från balkongen (bodde på plan 5)
-

Bekräftad gäst: 2023-09-25


10 av 10

+
Mat och personalen.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-14


8 av 10

+
Trevlig personal, bra poler
-
Bättre frukt

Bekräftad gäst: 2023-08-05


8 av 10

+
Bra mat, mycket att välja på. God service.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-08


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-24


10 av 10

+
Hyggelig personal 😘
-
Alt var bra

Bekräftad gäst: 2023-06-03


10 av 10

+
Läget så klart samt maten och servicen.
-
Större utbud på dryck i all-inclusive.

Bekräftad gäst: 2023-05-20


8 av 10

+
Hyggelig personal og meget bra beliggenhet
-
Mere utvalg på glutenfri mat og glutenfri øl

Bekräftad gäst: 2023-05-20


9 av 10

+
Rummet
-
Viss personal va otrevlig

Bekräftad gäst: 2023-05-13


8 av 10

+
Läget bra,bra service i matsal o strand mkt bra
-

Bekräftad gäst: 2023-05-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

538 omdömen
Utmärkt
 
256
Väldigt bra
 
186
Bra
 
64
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2023-08-11

av Ida H

Inget för vegetarianer!

Generellt ett helt ok hotell! Det var rent och fint runtomkring på hotellet. Läget är super! Precis bredvid stranden och lagomt centralt. All inclusive-tjänsten innehåller inte pool/strand-handdukar, solstolar vid stranden, inget från strandbaren, inga drinkar eller färskpressad apelsinjuice. Något som jag hade velat veta innan jag åkte, då all inclusive för mig innebär att man inte ska behöva tänka på något extra under semestern. Hade inte heller rekommenderat någon som enbart äter vegetariskt att åka hit om man inte vill äta pommes, gurka och tomat med hummus en hel vecka.. Även tillbehör så som ris och pasta blandades ut med både kyckling och köttfärs, vilket gjorde att inte ens dessa gick att äta som vegetarian. De hade också blandat knyten med ost och knyten med kött i samma behållare. Önskar att jag själv vetat om det innan vi bokade så att vi hade kunnat välja bort just detta hotell då besvikelsen vid maten gjorde att hela semestern kändes lite bortkastad. En i sällskapet skar även upp foten i en av poolerna då det satt trasiga kakelplattor vid lamporna..

 
2021-11-18

av mariacI5298LP Göteborg, Sverige

Fru

Jag är en återkommande gäst, åker hit flera gånger/år i flera år nu.Jag upplever alltid bra service från stunden jag checkar in. Personalen är väldigt trevlig och måna om mig som gäst och jag känner mig alltid välkommen. Riviera känns som hemma för mig. Hotellet är väldigt välskött,rummen fint inredda. Städningen är utan anmärkningar, väldigt rent och fint. Nu under pandemin har jag kännt mig väldigt trygg. Dom har hållit sig till rekommendationer och restriktioner som att hålla avstånd maten i buffén hur man sitter i restaurangen och baren etc. Personalen bär alltid munskydd och handskar,det finns även till gästerna i restaurangen. Det är ett måste där.men bara där. Hotellet håller väldigt god standard vad gäller allt. Jag har inte upplevt att hotellet har påverkats negativt pga pandemin. Dom håller lika hög standard som alltid. Hotellet är centralt men i den lugnare delen av Alanya och nära till stranden. Vi ses till våren

 
2021-07-02

av Lovelyholyday

Riviera hotel, för den perfekta semestern!

Mycket fint och professionellt skött hotell. Vänlig och serviceinriktad personal med goda språkkunskaper. Delikat mat, ofta lokalt producerad. Rent och snyggt. Perfekt läge, stranden, sevärdheter och shopping överallt! Väldigt bra för barnfamiljer.

 
2018-09-02

av O7939BWchristinaf Bastad, Sverige

Prisvärt hotell!

Ett lugnt hotell nära stranden. Bra frukost med mycket att välja på men lite tråkigt inredd restaurang. Städningen av rummen är toppen, sängarna likaså (fast madrass)! Lugnt o skönt, inget stökigt hotell. Andra gången vi bor där, återkommer troligtvis nästa år.

 
2018-07-17

av Resort789828

Bra hotell

Detta hotell är fantastisk med bra service så länge du är trevlig och inte ställer ti) med problem. Jätte god mat och smaskiga efterrätter däremot så fanns det bara en negativ sak och det var att det serveras ingen lunch utan bara frukost och middag annars var allt perfekt.