Sport & Träning på Thanyapura Sport & Health Resort

På Thanyapura tar vi träning på allvar. Vi erbjuder extraordinära träningsfaciliteter, expertinstruktörer och gruppklasser som är utformade för att bygga styrka, förbättra balans och öka konditionen.

Thanyapuras omfattande träningsfaciliteter inkluderar en studio inomhus för spinning, två stora fitness-studios inomhus för gruppträning, ett gym inomhus för styrketräning på 900 kvadratmeter, ett cardiogym med konditionsmaskiner på 900 kvadratmeter. Det finns också en box (crossfit-liknande gym), en Muay Thai-stadion med yta för kampsportsträning och flera ytor för utomhusträning. På Thanyapura erbjuds över 80 ledarledda gruppklasser varje vecka. Möjlighet för PT-timmar av certifierade, professionella tränarteam. Träningen leds av internationella och lokala professionella instruktörer alla med unika färdigheter och erfarenheter. Utöver all träning erbjuds en rad olika livsstils- och kostrådsprogram.

Thanyapuras faciliteter är byggda i kvalité i världsklass för både individuellt bruk på motionsnivå till lag eller klubb – alla är välkomna.


Mer om träningen på Thanyapura Sport & Health Resort

Simning

Thanyapura är ett paradis för simmare. Thanyapura har en 50-metersbassäng (8 banor) och en 25-metersbassäng (8 banor). Simutrustning, inklusive pull-boys, handpaddlar, fenor, stretchsnören, simtreadmills, Omega startblock, vattenpolomål och Daktronics-tidtagning på begäran.

Thanyapura är Asiens enda FINA-ackrediterade träningscenter och erbjuder en komplett träningsupplevelse för simmare i alla åldrar och på olika skicklighetsnivåer.

Thanyapura är en föredragen destination för nationella simlag och triatleter som förbereder sig för tävlingar, motionssimmare som vill förbättra sin teknik och nybörjare som vill känna sig bekväma i vattnet.

Dagliga gruppklasser, ett tränarteam i världsklass och fenomenala simfaciliteter är bara några av de många skälen till att Thanyapura är den perfekta destinationen.

Hoppa i det olympiska 50-metersbassängen på Gold Squad-morgongruppklass, eller ta din första nybörjarlektion i 25-metersbassängen tillsammans med experttränare.

Passar oavsett om du är nybörjare eller avancerad, eller bara vill simma på egen hand.

 

 

 

 

 

 

Löpning

Thanyapura Sports & Health Resort på Phuket är en löpares paradis.

Njut av vår 500 meters löpbana, utmarkerade terrängspår i den intilliggande nationalparken för jungle-trail eller hundratals kilometer med utmärkta vägunderlag, vissa med skugga från de omgivande täta djunglerna.

Vi har olika löpargrupper varje vecka som riktar sig till alla nivåer, samt experttränare som arbetar med dig individuellt (mot avgift)

Vår 500 meters stötdämpande löpbana är utmärkt för intervallträning, det finns flera löpband på gymmet, men inget slår verkligheten. Thanyapura ligger direkt intill en vacker nationalpark och omges av tysta och välunderhållna vägar perfekta för alla löpstilar.

Thanyapura är perfekt för tropiska löparläger.

 

 

 

 

 

Cykling

Thanyapura är omgivet av orörda kuster, hisnande bergskedjor, nationalparker, tät djungel och utmärkta vägunderlag.

Hotellet är beläget i norra Phuket, vilket möjliggör enkel vägåtkomst från ön till provinsen Phang Nga för några fantastiska cykelrutter och vackra destinationer, inklusive James Bond Island.

Vi välkomnar grupper, läger och individer och erbjuder professionell cykeluthyrning eller en säker plats att förvara din cykel.

Häng med på våra guidade gruppturer norr om Phuket, boka en privat cykellektion med en av våra tränare eller ge dig ut på egen hand - ta med din egen cykel eller hyr en av våra - cykling på Phuket är en hisnande upplevelse.

Våra erfarna instruktörer tar med dig på gruppturer de bästa rutterna och ge dig tips och tricks för att öka din skicklighetsnivå.

Uthyrning av ultegra-utrustade kolfibercyklar, landsväg- och MTB- alu-cyklar finns tillgängliga för uthyrning. Vi har även ett inomhusrum med computrainer för regniga dagar, och självklart omges vi av vägar av hög kvalitet med spektakulära vyer.

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

Gruppträning

 Välj mellan ca 80 träningsgruppklasser varje vecka, inklusive HIIT, Spinning, Abs, Core, Dans, Yoga, Pilates och mycket mer. Alla gruppträningsklasser utan extra kostnad för hotellgäster och medlemmar.

 

 

Triathlon

Thanyapura är Sydostasiens triathlon-himmel. Njut av ett tropiskt klimat året runt, omfattande inomhus- och utomhusfaciliteter, olympisk pool, bra cykelmöjligheter, löpträning i alla underlag och typer samt extremt bra styrketräningsutbud. På Thanyapura kan du maximera din triathlonträning.

Allt du behöver för att lyckas som triatlet finns här bland spektakulär natur med expertträning från specialiserade instruktörer och dagliga gruppklasser. Thanyapura är den idealiska platsen för tävlingsinriktade triatleter som förbereder sig för stora lopp, samt de som vill komma igång med sporten och lära sig av de bästa.

Thanyapura täcker alla tre discipliner med privata lektioner och dagliga gruppklasser i simning, cykling och löpning. Ta med egen cykel eller hyr på plats. Öppet vatten-simning utan våtdräkt, eller i 50 meters olympiska eller 25 meter poolen.  

Tennis

Det finns fyra inomhus- och två utomhusbanor med Plexicushion-banbeläggning i världsklass.

Utmärkta faciliteter, professionella erfarna tränare dedikerade inte bara till att förbättra ditt spel, utan också till att se till att du trivs på banan.

Kom och njut av en personlig träningsupplevelse, inklusive skräddarsydda privata lektioner, fokuserad gruppträning och sociala matchspelsklasser.

Thanyapura har ett brett utbud av tennisinstruktörer från hela världen för coachning på oavsett nivå.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Ingår:

 • Gym (fri tillgång)
 • Gruppträningsklasser som yoga, pilates, boot camp (vissa klasser mot avgift). Åldersgräns 15 år
 • Individuell simning
 • Friidrottsanläggning med 500 m bana. (Individuell användning, dela yta/bana med andra. Gäller ej grupper klubbar lag.)

Mot avgift:

 • Beach volleyboll
 • Banhyra Olympisk pool och 25m pool
 • Friidrottsanläggning med 500 m bana
 • Tennisbanor och clinics
 • Obstacle racing
 • Rugby och fotbollsplan
 • Muay Thai stadium
 • Multicourts
 • Indoor bike
 • Simkurser

Grupper och läger

Är du intresserad av att arrangera ett eget läger, gruppträningsresa, löp-, sim-, triathlonläger eller annat evenemang på Thanyapura? Hör av dig till vår gruppavdelning. Vi välkomnar grupper, skräddarsyr läger, erbjuder professionell cykeluthyrning eller en säker plats att förvara din egen cykel. Önskar du hjälp med din bokning eller har frågor är du välkommen att höra av dig till oss:

Telefon: 0771-37 37 37 
Allmänna frågor: [email protected]
Boka gruppresa: [email protected]

För bokningsförfrågningar via mejl ange kontaktuppgifter, namn och ålder.

Läs mer om grupper och läger.