Kundomdömen om Thanyapura Sport & Health Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 4 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-18


8 av 10

+
-
Mer variation på middagsbufféen. Frukosten var mycket bättre än middag.

Bekräftad gäst: 2019-11-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

530 omdömen
Utmärkt
 
390
Väldigt bra
 
105
Bra
 
21
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2018-09-14

Inlägg av Pioneer626462

Eden😊

Vilket paradis!Ett helt fantastiskt ställe, som har allt du önskar och lite till. Träningsanläggningen är sagolik: 2 swimmingpooler,2 olika bastur,jacuzzi, rena och fina omklädningsrum. Meditationscenter med olika nivåer på yoga och meditation etc... Tennisbanor, fotbollsplan, volleyboll, thaiboxning, 2 st stora gymavdelningar, samt flera avdelningar med olika dansövningar, ex:Zumba, och flera stretchnings övningar ,core. Restaurangen erbjuder en otroligt fräsch och hälsosam mat. Men!Det bästa av allt!Personalen!Coacherna! Helt otroligt professionella, hjälpsamma, och alltid en ödmjukhet. Man går därifrån med ett leende på läpparna:)och vill tillbaka nästa dag igen. BB Sverige

 
2018-01-26

Inlägg av SannaM233

Träningssemester

Massor med träningsmöjligheter, god mat och trevlig personal. Trots att träningseliten är där, behöver man inte känna sig dum som vanlig motionär som vill ha en aktiv semester. Jag åker gärna tillbaka.

 
2017-01-18

Inlägg av jandY9789SE Höllviken

Balans och harmoni

Jag och min fru har testat många träningsanläggningar. Thanyapura är absolut det bästa som finns i dagsläget. Fantastiska träningsmöjligheter, hälsosam mat kombinerat med möjligheter till meditation och yoga. Dessutom väldigt kompetenta massörer. Kroppen tränas och du mår riktigt bra i värmen. Rent och snyggt överallt. Det finns inget annat att göra än ett ge anläggningen högsta betyg!

 
2015-04-03

Inlägg av Bromma59 Bromma, Sverige

Fin anläggning men tråkig buffe'

Fin och välskött anläggning med bra träningsmöjligheter. Jättefint rum vi bor i retreat delen en bit bort .Sports hotellet ligger mer centralt i anläggningen.Tyvärr är det nog lågsäsong nu för det är lite för lite folk man ser nästan bara personal.Vi bokade halvpension,dvs frukost och middag, men med facit på hand så räcker det med frukost för middagsbuffen är ganska tråkig och smaklös.Är inte så många pass att gå på heller. I jämförelse så är Playitas en trevligare anläggning.Ganska dyrt här oxå en flaska vin till maten 270:- och uppåt en burk öl 33cl 37:-.

 
2020-11-09

Inlägg av Cjs800 Shanghai, Kina

Ultimate place for a sport holiday

Thanyapura is a fantastic place if you want a sport holiday. Very good tennis courts, gym and pools. Very sporty atmosphere and a nice crowd (we stayed over Christmas and New Year). Many national swimming teams have camps here during northern hemisphere winter. The coaches a very good (I have taken tennis and swimming classes) Only minus is the found which gets a bit mundane after a few days. There is a good simple Thai restaurant 10 minutes walk from the sports center entrance. Also keep in mind that the location is far away from other places. For me the perfect holiday in Phuket is half time at Thanyapura and half time on the beach.