Rumstyper på Phuket Emerald Beach Resort

Deluxerum

Deluxerum med terrass eller balkong och poolutsikt. En dubbelsäng och och enkelsäng. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Mikrovågsugn. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Antal personer: 1-3 personer.

Deluxerum med poolaccess

Deluxerum med uteplats och poolaccess till en gemensam pool. En dubbelsäng och en enkelsäng. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Mikrovågsugn. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum deluxe

Familjerum deluxe med markterrass. Två sovrum med förbindelsedörr. Ett sovrum med en dubbelsäng och en enkelsäng samt extrabäddar i bäddsoffa, och ett med en dubbelsäng och möjlighet till extrabäddar i våningssäng. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Mikrovågsugn. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Antal personer: 4-7 personer, varav 2 barn.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med terrass eller balkong och poolutsikt. En dubbelsäng och en enkelsäng. Möjlighet till extrabäddar i befintliga sängar eller i bäddsoffa. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp, minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Mikrovågsugn. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Stort badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Antal personer: 2-4 personer.

Familjerum med poolaccess

Familjerum med uteplats och poolaccess. En dubbelsäng och en enkelsäng. Möjlighet till extrabädd i befintliga sängar eller bäddsoffa. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Mikrovågsugn. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Antal personer: 2-4 personer.