Rumstyper på Phuket Emerald Beach Resort

Deluxerum

Deluxerum med terrass eller balkong och poolutsikt. En dubbelsäng och en enkelsäng. Möjlighet till extrabädd i befintlinga sängar. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Mikrovågsugn. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 46 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/1-3 personer.

Deluxerum med poolaccess

Deluxerum med uteplats och poolaccess till en gemensam pool. En dubbelsäng och en enkelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Mikrovågsugn. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 46 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/1-3 personer.

Familjerum deluxe

Familjerum deluxe med markterrass. Två sovrum med förbindelsedörr. Ett sovrum med en dubbelsäng och en enkelsäng samt extrabäddar i bäddsoffa, och ett med en dubbelsäng och möjlighet till extrabäddar i våningssäng. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Mikrovågsugn. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 108 kvadratmeter.
Antal personer: 4-7 personer, varav 2 barn.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med terrass eller balkong och poolutsikt. En dubbelsäng och en enkelsäng. Möjlighet till extrabäddar i befintliga sängar eller i bäddsoffa. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp, minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Mikrovågsugn. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Stort badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 54 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum med poolaccess

Familjerum med uteplats och poolaccess. En dubbelsäng och en enkelsäng. Möjlighet till extrabädd i befintliga sängar eller i bäddsoffa. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Mikrovågsugn. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 54 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/2-4 personer, varav 1 barn.