Glow Mira Karon Beach

Strax ovanför stranden i Karon Beach ligger Glow Mira Karon Beach – ett snyggt och stilrent hotell med rum i ljus skandinavisk stil. Hotellets restaurang serverar mat hela dagen och när natten tar över är ett besök på nattmarknaden i Karon ett spännande inslag.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Allt utom poolområdet som var livsfarligt ! Alla solstolar stod i vatten på klinkers som var snorhala !
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 70 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 600 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Glow Mira Karon Beach har ett poolområde med en pool, jacuzzi, solsängar och parasoller, poolhanddukar samt en poolbar med läskande drycker under dagen.

Chen's restaurant öppnar tidigt för frukost och har sedan öppet till sen kväll för lunch och middag. Baren Chen's Lobby Bar är samlingsplatsen för att något gott att dricka och kanske lättare snacks, öppet från sen förmiddag till sen kväll. I poolbaren serveras dagtid läskande dryck och lättare måltider. Gym.

Wifi ingår över hela hotellet. Tvättomat som betalas med mynt samt strykjärn och strykbräda mot avgift. Ca 250 meter till sandstranden i Karon, trafikerad väg måste korsas. Ca 600 meter till nattmarknaden i Karon.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag från à la carte-meny)
  • Helpension (frukostbuffé samt lunch och middag från à la carte-meny)

Chen's restaurang serverar frukost kl. 07.00-10.30 och sedan har restaurangen öppet för lunch och middag från kl. 11.00 till 22.00. I både lunch och middag ingår tre rätter - förrätt, huvudrätt och dessert.

Alla hotell, Karon Beach

Phuket Emerald Beach Resort

I fartfyllda Karon på soliga Phuket ligger Phuket Emerald Beach Resort. Här finns rum för den stora familjen och rum där du har utgång direkt till poolen. Poolområdet är lockande och läget idealiskt nära stranden och havet.

Thavorn Palm Beach Resort

Thavorn Palm Beach Resort passar både par och barnfamiljer och har tre poolområden, bland annat ett med fyra vattenrutschkanor och ett för avkoppling. Hotellet har en stor botanisk trädgård och här hittar du hundra olika träd, buskar och växter från hela Thailand. I familjerummen får det plats upp till 7 personer. Hotellet ligger strax ovanför stranden i Karon Beach,