Phuket Emerald Beach Resort

I fartfyllda Karon på soliga Phuket ligger nybyggda Phuket Emerald Beach Resort. Här finns rum för den stora familjen och rum där du har utgång direkt till poolen. Poolområdet är lockande och läget idealiskt nära stranden och havet.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Deluxerum med poolaccess för 1-3 personer. Familjerum för 2-4 personer. Familjerum med poolaccess för 2-4 personer. Familjerum deluxe för 4-7 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 20 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 450 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Phuket Emerald Beach Resorts finns ett par stora poolområden med flera fantasifulla pooler, hängbroar och vattenrutschkanor. Separat barnpool (ca 80 cm djup). Solstolar, parasoller och poolhanddukar finns att låna. Poolbar. Rakt över gatan från hotellet ligger Karon Beach med gyllene sand och det ljumma havet.

På hotellet finns en bufférestaurang och en à la carte-restaurang. Missa inte att besöka Kilokilo café, med inredning och dekor som för tankarna till djungeln. I den stora luftiga lobbyn finns också en bar.

Hotellet erbjuder barnklubb med engelsktalande personal.

Trafikerad gata måste korsas för att komma till stranden. Genomfartstrafik.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé
  • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
  • Helpension (frukost-, lunch- och middagsbuffé)
  • All Inclusive

All Inclusive

I All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 06.30-10.30
  • Lunch från fast meny, kl. 11.30-14.30
  • Snacks från meny, kl. 14.30.17.30
  • Middag från fast meny, kl. 18.00-22.00
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar i någon av hotellets barer, kl. 10.00-23.00

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Karon Beach

Thavorn Palm Beach Resort

Thavorn Palm Beach Resort passar både par och barnfamiljer och har tre poolområden, bland annat ett med fyra vattenrutschkanor och ett för avkoppling. Hotellet har en stor botanisk trädgård och här hittar du hundra olika träd, buskar och växter från hela Thailand. I familjerummen får det plats upp till 7 personer. Hotellet ligger strax ovanför stranden i Karon Beach,

Glow Mira Karon Beach

Strax ovanför stranden i Karon Beach ligger Glow Mira Karon Beach – ett snyggt och stilrent hotell med rum i ljus skandinavisk stil. Hotellets restaurang serverar mat hela dagen och när natten tar över är ett besök på nattmarknaden i Karon ett spännande inslag.