Kundomdömen om Anyavee Tubkaek Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 10 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-29


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

746 omdömen
Utmärkt
 
300
Väldigt bra
 
261
Bra
 
102
Mindre bra
 
44
Underkänt
 
39

5 senaste omdömen

2020-02-09

Inlägg av solvelarsson Norrtälje, Sverige

Ett mycket bra hotel

Mycket bra hotell med fantastisk personal. De har många olika sorters rum, bra mat och trevligt bemötande. man känner sig alltid välkommen. Vi har varit här varje år sedan 2009. Hotellet ligger alldeles vid stranden och har två stora pooler. Restaurangen erbjuder många goda rätter. Vill man ha lugn och ro är detta en fantastisk plats som vi varmt rekommenderar. Lena & Sölve, Sverige

 
2019-02-27

Inlägg av resamed5

Underbart läge - personligt och charmigt!

Perfekt läge precis vid den långgrunda stranden - optimalt för barnfamiljen! Fanns också barnpool vid däck med solstolar, lätt att övervaka de små. Mysig restaurang och jättetrevlig personal överallt. Stor frukostbuffé med utsikt över havet. Mycket lugnt och trevligt, vill man ha liv och rörelse kan man åka shuttle in till Ao Nang eller ta en båttur till någon av de kringliggande öarna.

 
2018-03-05

Inlägg av iwan40 Uppsala, Sverige

Mycket bra hotell

Mycket bra hotell med fantastisk trevlig personal med ett mycket bra läge direkt vid strand och hav. Bra och god mat. Hotellet är värt att rekommendera. Vi bokade i sista minuten och kunde därför ej få samma rum hela vistelsen. Därför blev vi mycket glada då vi uppgraderades och fick strandvillan med egen pool och egen utgång till stranden.

 
2017-01-27

Inlägg av mickesoder Stockholm, Sverige

Softa!

Detta är hotellet för dig som bara vill ta det lugnt. Stort hotell och två poolområden finns. När vi var här var det inte speciellt mycket gäster och självklart hjälper det till att stämningen blir lugn och tyst. Som på flera andra hotell är det dock för få solsängar, det gäller både vi nedre poolen samt vis stranden. Bättre restauranger finns men denna på hotellet är okej. Bra service nivå på personal. Vi kommer att bokat detta på nytt om vi är i närheten.

 
2017-01-03

Inlägg av Patricia L

Fint läge och hotell, men aktiviteter saknas

Direkt vid ankomst var vi mycket nöjda och likaså med hotell rummet. Läget var jätte fint och personalen var väldigt trevlig. Frukosten va bra. Det negativa va att stranden va mindre fin, kändes smutsigt vid stranden. Det fanns massage på ett ställe på stranden och det va dubbelt så dyrt som en massage på ao nagn beach. Fanns få ställen att äta på, maten på hotell va 2-3 ggr dyrare än mat någon annanstans i Thailand. Vi ville leta upp en 7-eleven som visade sig ligga 8 km från hotellet. Taxi va mycket dyrt från hotellet. Vi tröttande efter 3 nätter och avbokade resterande och flyttade därifrån. 2 nätter hade absolut räckt att va här. Vill man åka till ett riktigt lugnt ställen funkar detta utmärkt, men tyvärr inget för oss då vi vill kunna handla.