Rumstyper på Wora Bura Hua Hin Resort & Spa

Deluxerum

Fina deluxerum med trägolv och thailändsk inredning. Rummen har antingen en dubbelsäng eller två separata sängar. Tredje person är möjlig om denne är barn som delar ordinarie bädd. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Deluxerum Plus

Fina deluxerum plus som hotellet kallar Grand Deluxe med trägolv och thailändsk inredning. Dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabädd är möjlig i en extrasäng. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumsvilla

Härlig villa i thaistil med ett sovrum med en dubbelsäng och ett separat vardagsrum med en bäddsoffa. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock, tofflor och hårtork. Badkar, separat dusch samt wc. Markterrass med jacuzzi. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 115 kvadratmeter inklusive markterrass.
Antal personer: 2-4 personer.