Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

611 omdömen
Utmärkt
 
155
Väldigt bra
 
266
Bra
 
128
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2022-04-25

av Yvonne K

Bra prisvärt hotell. I'll be back!

Bra hotell direkt vid strandpromenaden. Nya fräscha rum med jättesköna sänger. Sov som en prinsessa varenda natt. Fantastisk frukostbuffe med det mesta man kan önska sig, omeletter, grönt, olika bröd och ostar,flingor, pannkakor mm mm. Även deras kvällsbuffe såg fräsch ut. Bra poolområde och en stor fin takbar. Kommer garanterat att återkomma hit.

 
2021-08-16

av miashopping Stockholm, Sverige

Toppenläge men otrevlig personal

Nonchalant och otrevligt bemötande av personalen i receptionen när vi checkade in. Fick ingen information om hotellet (exempelvis drinkbiljetter som skulle ingå, handdukar eller liknande). Däremot var all personal i matsalen väldigt trevliga. Frukosten var toppen med vi skulle inte rekommendera middagsbuffén som tyvärr inte höll måttet. Kl 8 var alla solstolar runt poolen "paxade" och man hade tur om man fick ligga där en stund på eftermiddagen. Läget är perfekt och takterassen helt fantastisk. Kan rekommendera att springa/gå upp till fyren Cap Gros för vacker utsikt över byn.

 
2021-07-05

av annaannapannapanna

Betalar bara för läget

Ytterst dålig mat. Vad ni än gör välj inte till middag i bokningen Extremt sunkigt och smaklöst, ingenting slank med hos barnen och knappt hos mig heller. Den så kallade ”matsalen” ser ut som en övergiven skol matsal och personalen rinner de svett om. Personalen i receptionen är allmänt otrevliga och inte särkilt hjälpsamma. Rummen är relativt nyrenoverade, men badrummen ser otrevliga ut. Poolen är trevlig, men var redo att gå upp innan 8.00 för att få solstols-platser. Stranden och utsikten är jättefin och resultanterna runt om hotellet är super. Rekommenderar Eden om man vill ha en bra utsikt och inte bryr sig mycket om mat på hotellet.

 
2019-08-06

av 234piar Lomma, Sverige

Bra hotell på perfekt läge

Bra hotell, rent och fräscht med en fantastisk frukost. Trevlig personal. Det som drar ner betyget från 5 till 4 är ett underdimensionerat poolområde, men eftersom stranden ligger rakt nedanför hotellet gjorde det inte så mycket. Lunch rekommenderar jag att ni äter utanför hotellet, längs med strandpromenaden.

 
2019-08-03

av marialX6684VI

Bra läge - inte mer

Nyrenoverat hotell med bästa läget. Men. Otrevlig personal i såväl restaurang som bar och i receptionen. Receptionisten kunde mitt under samtal med gäster påbörja en intern diskussion med en kollega och strunta i gästen. Direkt dålig mat i poolbaren. På tok för underdimensionerad pool i förhållande till antal gäster och omöjligt att på solstol om man inte lade ut handdukar i ottan som övriga gäster - trots ”förbud”. Ljudnivån vid poolen var enorm och det var barn, bollar, spring och hoppande nonstop. Detta är inte ett hotell för er som vill njuta i ett lugnt poolområde. Rummet var rejält smutsigt vid ankomst, fläckar på golv och överkast - äckligt... Handdukar byttes inte ut som utlovat få de lades på golvet, utan hängdes upp smutsiga av städpersonalen. Hissen var sönder två ggr på lika många dagar. Hotellet gav oss, två vuxna med en tonåring vouchers till välkomstdrinkar i en rooftopbar - dit tonåringen inte var välkommen. Hur tänkte de där undrar man...