Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

680 omdömen
Utmärkt
 
176
Väldigt bra
 
283
Bra
 
145
Mindre bra
 
40
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2023-08-08

av Matnerd Stockholm, Sverige

Bra läge men sämre standard

Okej hotel, med superbt läge. Hotellfrukosten kunde vara bättre, kaffe och juice smakade vatten. Brödet kunde också vara godare. Städning av rummen var bra, men det luktade konstigt på rummet(mögel/avlopp?). För få solstolar vid poolen, alla stolar var upptagna med handdukar innan kl 09. Men vi låg vid stranden, så oss gjorde det inget. Hotellet borde ha en stark 3 i stjärnor , ej 4.

 
2022-09-28

av Mats O Stockholm, Sverige

Bra alltigenom och bra mat

Lite smäll i dörrar och skrikande sent på kvällarna eftersom de låtit barn ha vårt grannrum ensamma. Barnen borde ha haft ngn vuxen med sig på rummet. Mycket bra mat och god service i restaurangerna. Mycket bra läge invid lugn strandpromenad utan nattklubbar.

 
2022-08-27

av Sofis A Kungsbacka, Sverige

Semester

Mycket rent. Rummen städades varje dag. Poolen var lite liten och lite stimmig. Solstolarna var alldeles för få, och vid 9.15 var alla bokade. Det satt en och passade typ tre andra för man fick inte lägga strandhandduken och gå därifrån. Vi badade långt bort ifrån hotellet på en strand. Där var lite stenigt annars fint. Frukosten utmärkt mycket frukt och grönt och masss nybakt bröd och varma rätter. Middagen var väldigt enahanda. Torr fisk i stora plåtkantiner, trött gryta, och samma bladspenat och rivna morötter varje dag. Ta inte halvpension! Soller är en liten pärla och ingen party plats. Skönt!

 
2022-07-25

av Sofie H Lidingö, Sverige

Mycket bra hotell på bästa läget

Mycket bra hotell med bästa läget. Supermercado och bästa lunchstället (Roma) i samma byggnad. 20 m till stranden. Och många trevliga restauranger och butiker i närheten. Hotellets takbar var en fin start på kvällarna. Frukostbuffé som innehöll allt man vill ha. Och rummen städades varje dag .

 
2022-07-16

av Ida81_e Stockholm, Sverige

Inte bra

Vi var där i 3 dagar. Den enda bra med hotellet är läget och roof top baren. Maten och särskilt middagen är en katastrof. Jag blev magsjuk och låg dålig en hel natt innan vi skulle vidare. Receptionspersonalen är inte trevliga och långa köer. Poolen är liten och det finns inte tillräckligt med solstolar eller parasoll. Området är väldigt dyrt och vattnet vid stranden känns inte rent.