Flamboyan Caribe

Hotell Flamboyan Caribe är beläget mitt på stranden i Magaluf, nära ortens nöjen vilket gör det populärt bland ungdomar. På hotellet finns ett poolområde och läget är bästa tänkbara. Frukostbuffé med havsutsikt från restaurangen ingår också.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget och badet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1178 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Flamboyan Caribe består av två byggnader – Flamboyan och Caribe, och här finns ett poolområde med barnsektion i poolen, jacuzzier, solstolar och parasoller. Handduksservice mot deposition. Litet gym. Litet spa som kan nyttjas mot deposition och bokning i receptionen. På spaet finns bastu, termalpool och jacuzzi. Massage mot avgift.

Gratis wifi. Gratis bordtennis. Biljard mot avgift. Bufférestaurang med havsutsikt (vårdad klädsel middagstid) och bar med panoramavy över Magalufbukten. Snackbar på stranden som serverar à la carte. Underhållning. Tvättservice mot avgift. Trappor inom hotellområdet och för att komma mellan hotellets två byggnader. Det är även trappor för att komma ner till stranden. Ljud från närliggande barer kan uppfattas som störande.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension och All Inclusive mot tillägg. När vuxna köper till halvpension äter barn 2-11 år gratis.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 8.00-10.30.
  • Lunch, kl. 13.00-14.30. Picknicklunch kan beställas dagen innan i receptionen.
  • Snacks som hamburgare, toasts, chips, glass och kakor, kl. 15.30-17.30.
  • Middag, kl. 19.00-21.15.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 11.00-23.00. Halva priset på drinkar av internationella märken.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.