Kundomdömen om Alua Palmanova Bay

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

2810 omdömen
Utmärkt
 
1148
Väldigt bra
 
1065
Bra
 
399
Mindre bra
 
119
Underkänt
 
79

5 senaste omdömen

2018-10-06

Inlägg av christinae540 Hofors, Sverige

Fräscht hotell med bra läge

Hotellet erbjöd dels en underbar utsikt över bukten och polområdet men också en fräsch och välsmakande frukost med många olika alternativ. Rummen var fräscha med balkong mot havet. Enda minus var sovrummet läge mot vägen. Läget på hotellet var bra då det var nära till mycket däribland till Magaluf.

 
2017-08-01

Inlägg av famjohansson2017

Jättefint hotell!

Vi bodde jättefint på Intertur Palmanova Bay. Fina fräscha rum. Bra städning. Trevlig personal. Dock så tycker vi att poolen och poolområdet var för litet för alla gäster. Och vi blev lite förvånade vid incheckningen av att turism-skatten skulle betalas kontant och att vi inte fick något kvitto på det. Vi hade fått info i förväg att skatten skulle betalas separat men ingenstans någon info om att den skulle betalas kontant. Lite snopet när allt annat gick att betala med kort och få kvitto på.

 
2017-06-24

Inlägg av Katarina P Simrishamn, Sverige

Nyrenoverat med havsutsikt

Helt nyrenoverat, trevlig lobby, poolområde och restaurang. Bodde i en mycket fin enrumslägenhet, fick havsutsikt utan att betala extra. Gott om solstolar och parasoll. Vuxenpoolen är ganska liten. Nöjda med maten, hade helpension. Personalen gjorde sitt jobb, men var inte översvallande hjärtliga. Utchecking kl 10, bra att det fanns bagagerum och duschrum.

 
2017-01-21

Inlägg av LilSan2014 Mölndal, Sverige

Tråkiga och lyhörda rum med underbar utsikt

Bodde i den gamla delen av hotellet, mycket enkla rum. Men hade en fantastisk utsikt från vår balkong. Dock var det väldigt lyhört och stökiga grannar. Rummet var rent och man fick städning dagligen. En underbar terrass med utsikt över hela bukten och en poolbar som var öppen för dryck. Tyvärr inte matservering på kvällen vilket var synd med det läget. Trevlig och hjälpsam personal.

 
2016-10-11

Inlägg av janaakestefanp Falkenberg, Sverige

Trevligt hotell

Bra läge i palma nova , trevlig personal , rent och fina rum, mycket bra frukost mycket att välja på. Man har en fin utsikt över medelhavet från pol området. En svensk tv kanal skulle inte skada så man kan se svenska nyheter.