fotboll_i_madrid

Fotbollsmatcher i Madrid

Kombinera din weekend till Madrid med fotboll i världsklass! Med Apollo kan du köpa en paketresa till Madrid och biljetter till Real Madrid och Atletico Madrids hemmamatcher. Du väljer själv hur länge du vill vara borta och var du vill bo i Madrid. 

Fotboll i Madrid är en upplevelse av rang. Du står mitt i händelsernas centrum, luften är ljummen och hejarklackens rop ekar över arenan i samklang med domarens visselblåsa. Apollo säljer biljetter till både Real Madrid på Bernabéu och Atletico Madrid på Wanda Metropolitano - två fantastiska lag och arenor. Vilket lag väljer du att heja på? 

Viktig information

Det är inte ovanligt att en lördagsmatch flyttas till söndag, eller i värsta fall måndag. Vi föreslår därför att du lägger din resa från fredag till måndag för en helgmatch, och tisdag till fredag för en match mitt i veckan. Var uppmärksam på att ändring av matchdag kan meddelas med väldigt kort varsel. 

  • Boka flyg, hotell och fotboll samtidigt
  • Välj mellan Real Madrid och Atletico Madrid
  • Flexibla reslängder och officiella leverantörer

Real Madrid

Se ett av världens bästa fotbollslag, Real Madrid, på hemmaarenan Santiago Bernabeu och upplev en magisk atmosfär som måste upplevas på plats. 

Boka biljetter till Real Madrid

Atletico Madrid

Ärkerivaler med Real Madrid är laget Atletico Madrid. Upplev den intensiva stämningen på fotbollsstadion Wanda Metropolitano live. 

Boka biljetter till Atletico Madrid