Rumstyper på Atlantic Holiday - vinter 23/24

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller markterrass och havsutsikt. Kombinerat sovrum och minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. I vissa enrumslägenheter finns en låg skiljevägg. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med skandinaviska och internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsvit

Juniorsvit med stor balkong eller terrass och havsutsikt. Balkongen har sol större delen av dagen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med skandinaviska och internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Svit

Svit med markbalkong och havsutsikt. Uteplatsen är i sol större delen av dagen, det finns möjlighet att hyra solstolar och parasoll till uteplatsen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Miniköket har kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med skandinaviska och internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Tillgänglighetsanpassad tvårumslägenhet

Tillgänglighetsanpassade tvårumslägenheter med balkong och havsutsikt. Lägenheterna har bredare dörrar och anpassningar för personer med funktionsnedsättning. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. I vissa lägenheter är miniköket separat. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med skandinaviska och internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong och havsutsikt eller med balkong som vetter mot vägen. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. I vissa lägenheter är miniköket separat. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med skandinaviska och internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 56 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet med mindre bra läge

Tvårumslägenhet med balkong, men ett något sämre läge ovanför personalingången. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med skandinaviska och internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 56 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med balkong och havsutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. I köket finns diskmaskin, mikrovågsugn, kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med skandinaviska och internationella kanaler. Hårtork, badrock och poolhanddukar. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 62 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet, Seafront

Tvårumslägenhet med balkong och panoramautsikt över havet. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med skandinaviska och internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 56 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.