Apollo Silver Teneriffa

Nyhet! Upplev Apollo Silver Teneriffa -  resor som särskilt riktar sig till dig som är 55+ och som vill njuta av sol, ljus och värme. Bo på våra noggrant utvalda hotell under specifika veckor. Du får dessutom alltid attraktiva erbjudanden på enkelrum och aktiviteter.

Våra omsorgsfullt utvalda Apollo Silver-hotell har alltid hög komfort, stor andel återvändande kunder, dokumenterad hög kundnöjdhet och många av hotellen är dessutom prisbelönta. 

Silver Training

Kombinera nytta med nöje och kom i form med Silver Training på Teneriffa! Träningsutbudet är varierande och du väljer själv vilka träningspass du vill delta i. 

Läs mer om träningspassen

Aktiviteter och utflykter

Apollo Silver Teneriffa erbjuder ett brett utbud av upplevelser, som till exempel vandring, lokal gastronomi och flera tillfällen att utforska den lokala kulturen och det vardagliga livet. 

Läs mer om Apollo Silver-aktiviteterna

Så här bokar du Apollo Silver på Teneriffa

1: Välj vårt utvalda Apollo Silver-hotell på Teneriffa nedan.

2: När du valt hotell och avresedatum (3 eller 10/3 2024) trycker du på fortsätt och väljer den rumstyp som passar dig. Tryck fortsätt.

3. Nu är det dags att lägga till Apollo Silver! Scrolla ner och lägg till Apollo Silver á 249 kr som tillval.

4. Slutför din bokning.

Tilläggskonceptet Apollo Silver erbjuds om minst 10 personer bokat tillägget för aktuell vecka.


Utvalt hotell på Teneriffa

Avresedatum: 3/3 & 10/3, 2024

apollo mondo selected
Atlantic Holiday - vinter 23/24
Bästa tänkbara läge vid havet

Atlantic Holiday - vinter 23/24

Detta eleganta hotell passar dig som önskar att bo nära havet, utmärkt service och magisk utsikt över Atlanten och La Gomera. Se fram emot morgonyoga flera dagar i veckan och njut av en god kopp kaffe eller en läskande juice i solen.