Cordial Mogan Solaz

Här bor du i moderna och välutrustade lägenheter och har ändå frukostbuffé inkluderat i priset - perfekt för dig som är ute efter en avslappnad semester. Hotellet ligger granne med Cordial Mogan Playa dit alla gäster på Cordial Mogan Solaz är välkomna för att nyttja poolerna och övriga faciliteter.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer. Trerumslägenhet med 2 ordinarie bäddar för 2-5 personer. Tvårumslägenheter superior för 1-3 personer. Trerumslägenhet superior för 2-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

7 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 34 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Cordial Mogan Solaz bor du i moderna och snyggt inredda lägenheter som har bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter har även jacuzzi på sin uteplats.

Som gäst på Cordial Mogan Solaz är man välkommen att nyttja faciliteterna på grannhotell Cordial Mogan Playa. Där finns två poolområden med pooler som är uppvärmda vintertid till minst 22 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Separat barnpool. Vid poolerna finns jacuzzi, solstolar, parasoller och poolhanddukar. På grannhotellet finns även flera restauranger och reception.

Wifi ingår på hela hotellet. Cordial Mogan Solaz består av två byggnader. Trerumslägenheterna i etage ligger i direkt anslutning till grannhotellet Cordial Mogan Playa. För att komma till tvårumslägenheterna behöver man gå upp för en trappa och korsa en väg.

Ca 100 meter till ett litet köpcentrum med ett par affärer och restauranger. Ca 800 meter ner till Puerto de Mógans pittoreska hamn med trevliga restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. Busshållplats i närheten. Hyr du bil så ingår parkering i hotellets garage. Laddningsstation för elbil, mot avgift. Receptionen (där in- och utcheckning sker), restauranger och pooler är på grannhotellet Cordial Mogan Playa.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé) inklusive dryck
  • Reser du under jul och nyår och köper till halvpension ingår även julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

Alla måltider serveras på grannhotellet Cordial Mogan Playa.

Säsongsinformation

Till vintern 24/25 finns endast två- och trerumslägenheter superior att boka. 

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se fler Go.Live a little-filmer här »

Alla hotell, Puerto de Mogán & Taurito

Cordial Mogan Playa

Hotellet kan liknas vid en kanarisk by med fontäner, vattenfall och en kyrka. Hotellområdet, med utsmyckade balkonger och innergårdar, omgärdas av exotiska växter som kaktusar och papayaträd. Stranden och den pittoreska hamnen ligger bara en kort promenad bort. Lägg till att en av hotellets restauranger har en stjärna i Guide Michelin. Bättre än så här kan du inte bo.

Radisson Blu Resort & Spa

Välkommen till Radisson Blu Resort & Spa – ett modernt lyxhotell i en av Gran Canarias allra charmigaste orter Puerto de Mogán. På hotellet finns allt för att du ska kunna koppla av – stort poolområde med separat barnpool, två restauranger, ett härligt spa. Till den charmiga hamnen i Puerto de Mogán är det promenadavstånd.

Cordial Muelle Viejo

Välkommen till det populära lägenhetshotellet Cordial Muelle Viejo i den charmiga fiskebyn Puerto de Mogán. Hotellet är en självklar medlem av Apollo Mondo Local – uppskattade hotell med lokal förankring, hög komfort och härligt läge. Här bor du i moderna och välutrustade lägenheter med perfekt läge nära havet och strandpromenaden med dess restauranger, caféer och butiker.

Cordial Mogán Valle

Hotell Cordial Mogan Valle är ett utmärkt alternativ för både småbarnsfamiljen och dig som bara vill koppla av under den kanariska solen. Det lugna läget på promenadavstånd till sandstranden och de tre poolområdena är bara några av hotellets fördelar. På kvällarna bjuds det på underhållning i snackbaren och för den morgonpigga väntar vacker fågelsång.

Cordial Magec Taurito

Upplev stillheten i den lilla semesterorten Taurito! På sluttningen i dalen och med fin utsikt mot havet ligger det fräscha lägenhetshotellet Cordial Magec Taurito. De fina lägenheterna blir ett perfekt andra hem för semestern, och på hotellet finns både gym för träningen och ett poolområde för avkoppling.