Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Ny og flot, godt wifi og mulighed for at caste mit eget tv. Dejlig tagterrasse.
-
Ved ankomst til hotellet bliver man mødt af en låst dør og man er nødt til at ringe til hotellets emergency telefonnummer for at komme ind. Det er ikke en god start.

Bekräftad gäst: 2024-04-05


9 av 10

+
Rent snyggt fanns allt man behövde
-
Incheckningen skriv tydligt att man checkar in i en automat och förklara gärna att man använder ert bokningsnummer samt hur namnet stavas om man har å,ä,ö i namnet. Alltså en liten ruta i bekräftelsen vad jag behöver för uppgifter

Bekräftad gäst: 2024-03-25


9 av 10

+
Havsutsikt, nytt och fräscht, gym, diskmaskin, skön säng.
-

Bekräftad gäst: 2024-02-19


8 av 10

+
Fräscht, bra planerat, gym, yoga samt läget
-
Städningen. Badvakten som agerade mer lekfarbror hade jag gärna önskat bort!

Bekräftad gäst: 2024-02-12


10 av 10

+
Modernt och fina stora lägenheter Sköna sängar nya fina vitvaror fina inredda rum
-
Krångligt att checka in om man kommer efter 16.00

Bekräftad gäst: 2024-01-01


5 av 10

+
Rymlig och välplanerad lgh.
-
Entrén bakom sopkärl. Incheckning via screen innan man kom innanför stängslet. Öppna upp!!!

Bekräftad gäst: 2023-12-18


9 av 10

+
Nytt och fräscht. Enkelt att checka in och ut.
-
Mer frekvent städning.

Bekräftad gäst: 2023-12-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 1/5 Rum
  • 1/5 Läge
  • 1/5 Service

0% av resenärerna rekommenderar

2 omdömen
Utmärkt
 
1
Väldigt bra
 
0
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-12-07

av lindalQ2480VA Wien, Österrike

Michael doesn't keep written promises even on Booking-App, no man of honor

AVOID that apartment at all cost, it saves you lots of troubles! The owner Michael is very unprofessional and egoistic and doesn’t keep even a written agreement on the Booking.com-App (see attached) I was unlucky to get covid early to the stay. I talked to him, he wanted to get the full money but we made the following agreement: If I cancel the apartment for the full price - and if it’s rented again he will refund me the days it’s rented again. I canceled to the full price - and now it’s rented again (Booking.com even confirmed that there is a new booking) - but he REFUSES TO REFUND me anything and just blocked my telephone number. Would I have known this I would have never canceled. I am very disappointed that Michael is not a man of honour. Better DON‘T stay at this apartment - If there will be any problem you can be sure he won’t help but just looks at his own advantage.

 
2023-09-13

av Opalacios71 Vecindario

Bleisure al máximo

Fantástica alternativa para trabajar y disfrutar del cotillo. Ubicación, atención y servicios a la altura de cualquier cuatro estrellas de la isla. La ubicación es de lo mejor y el tamaño de los apartamentos optimo para vacaciones en familia