Coral Cotillo Beach

  • Nyrenoverat
  • Alla rum har havs- eller poolutsikt
  • Frukost ingår - köp till halvpension

Coral Cotillo Beach är ett nyrenoverat hotell omgivet av vacker natur vid den fina stranden Los Lagos Beach på Fuerteventura. Här finns ett stort poolområde, stranden är bara ett stenkast bort och på några få minuter promenerar du in till den charmiga fiskebyn Cotillo. För en extra bekväm semester - köp till halvpension!

Specialerbjudande

Boka senast 15/6 och få 500:- i rabatt per person på avresor mellan 1/10 2021 - 1/5 2022. Gäller vid bokning av flyg+hotell. Gäller ej gruppbokningar. Rabatten är redan avdragen i priset. 


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 1-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1668 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotell Coral Cotillo Beach finns ett stort poolområde med gratis solstolar och parasoller. Här finns även en separat barnpool och en poolbar. Handdukar mot deposition för gäster i dubbelrum, bor man i deluxerum är handdukar utan deposition.

Bufférestaurang och takbaren Teraza med härlig utsikt. Gym och tennis är gratis, biljard mot avgift. Lekplats och affärer. Reception som är bemannad dygnet runt. Cirka fem minuters promenad till fiskebyn Cotillo. Cirka 20 kilometer till Corallejo. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé.
Halvpension mot tillägg. Köper du till halvpension ingår nyårsmiddag.