Coral Cotillo Beach

Coral Cotillo Beach är fräscht hotell med ett stort poolområde, med fina stranden Los Lagos Beach bara ett stenkast bort och på några få minuter promenerar du in till den charmiga fiskebyn Cotillo. För en extra bekväm semester – köp till halvpension!

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Superiorrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Poolen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 167 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Coral Cotillo Beach ligger nära den fina sandstranden Playa de Los Lagos. Här kan du ta det lugnt på dagarna, bada i poolen, gå till gymmet och äta något gott. Vill du hellre vara lite aktiv så är resmålet Cotillo perfekt med många stränder som passar alla, från familjer med små barn till lite mer erfarna surfare. Vill du prova på surfing innan du ger dig ut på de stora vågorna kan du hyra det du behöver för både kitesurfing, vindsurfing och vanlig surfing på hotellet.

På hotell Coral Cotillo Beach finns ett stort poolområde med två pooler, en stor pool och en separat barnpool. Poolerna är uppvärmda till minst 22 grader vintertid. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Solstolar och en poolbar. Poolhanddukar mot deposition för gäster i dubbelrum, bor man i superiorrum är poolhandukarna utan deposition.

I hotellets bufférestaurang serveras lokala och internationella rätter. I poolbaren serveras enklare lunchrätter.

Gym med CrossFit-område utomhus och klättervägg ingår. Vattensporter som surfing, vindsurfing och kitesurfing mot avgift. Utan kostnad kan du även spela fotboll på inomhusplanen. Det finns en padelbana på hotellet som kan hyras, även rackets och bollar finns till uthyrning.

På hotellet finns en supermarket och flera butiker som säljer kläder, delikatesser och sportutrustning.

Wifi ingår på hela hotellet. Tvättomat. Cirka fem minuters promenad till fiskebyn Cotillo. Cirka 20 kilometer till Corallejo och 35 kilometer till Puerto del Rosario.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé).

Köper du till halvpension ingår nyårsmiddag.

Frukosten serveras kl. 07.30-10.30 och middagen kl. 18.30-21.00.

Bra att veta

En byggnation pågår nära hotellet, bygget pågår mellan kl. 08.00-19.00. Ljud från bygget kan uppfattas som störande.

Alla hotell, El Cotillo & Majanicho

LACASA Cotillo

LACASA Cotillo är ett fräscht lägenhetshotell i utkanten av den lilla fiskebyn El Cotillo. Strax nedanför hotellet ligger stranden Playa de Los Lagos. Här bor du i fina tvårumslägenheter och rå dig själv och kanske dyka, vindsurfa eller cykla på dagarna.