LACASA Cotillo

LACASA Cotillo är ett fräscht lägenhetshotell i utkanten av den lilla fiskebyn El Cotillo. Strax nedanför hotellet ligger stranden Playa de Los Lagos. Här bor du i fina tvårumslägenheter och rå dig själv och kanske dyka, vindsurfa eller cykla på dagarna.


Rumstyper

Tvårumslägenhet superior för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Den fantastiska lägenheten,närheten till havet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 1,2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

LACASA Cotillo ligger ovanför stranden strax utanför byn El Cotilla på Fuerteventura. Hotellet, som byggdes så sent som 2022, har ett härligt poolområde med en solterrass, solstolar och parasoller samt pool- och strandhanddukar.

Gym. Hotellet passar dig som vill uppleva Fuerteventura och sköta dig själv med mat och kanske en picnic. Vill du se dig runt på ön så hyr hotellet ut cyklar.

Wifi ingår över hela hotellet. Receptionen är öppen kl. 08.00-16.00. Parkering mot avgift. Strykjärn och strykbräda finns att låna i receptionen. Trappor och nivåskillnader inom hotellet.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Bra att veta

En byggnation pågår nära hotellet. Bygget pågår mellan kl. 08.00-19.00 och ljud från bygget kan uppfattas som störande.

Alla hotell, El Cotillo & Majanicho

Coral Cotillo Beach

Coral Cotillo Beach är fräscht hotell med ett stort poolområde, med fina stranden Los Lagos Beach bara ett stenkast bort och på några få minuter promenerar du in till den charmiga fiskebyn Cotillo. För en extra bekväm semester – köp till halvpension!