Kundomdömen om R2 Rio Calma Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 46 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-04


10 av 10

+
Läget och bassäng
-

Bekräftad gäst: 2022-04-01


8 av 10

+
Helheten av att det mesta fanns där
-

Bekräftad gäst: 2022-04-01


10 av 10

+
Trevlig personal god mat. Bra miljö
-

Bekräftad gäst: 2022-03-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-18


9 av 10

+
Helheten med poolerna och utematsalen.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-11


5 av 10

+
Trevlig personal om än engelskan var lite utmanande. Klart mer inriktade på tyska resenärer. Fint poolområde.
-
Vi hade missat informationen att Spa:et var stängt pga av corona. Vi hade bokat detta lite dyrare hotell just för att åtnjuta spa och lyx vilket blev lite fel start. Det finns förstås an anledning till detta, men vi kunde inte se ngn info om det på hemsidor eller i annonsen för hotellet på Apollon. Känslan var att allt blev mycket dyrt för inget var inkluderat (förutom halvpensionen) när vi väl var på plats. Hyra nya handdukar till pool kostar extra, Internet var inte inkluderat. Dessutom kunde man bara ha två enheter inkopplade samt att det inte var tillräcklig täckning. Sänglampan på vårt rum satt lös (informerade receptionen). Padelbanan vi hyrde var i ganska dåligt skick, näten sönder, mycket sand på banan och glasskivorna som utgjorde väggarna satt lösa och var smutsiga. Vid ett tillfälle var racketen vi fick hyra söndriga, men då fick vi å andra sidan pengar tillbaka när vi påpekade detta. De hyrde dock ut till andra. Minigolfbanan i eftersatt skick med trasiga mattor, sand grus och hål i och på banan Poolerna var fina med väldigt kalla.

Bekräftad gäst: 2022-02-25


8 av 10

+
Mycket välskött, fräscht och vacker utemiljö runt pooler med närhet till havet.
-
Rummen är ganska trista och lite slitet. Sängarna är väldigt hårda, Maten går att önska väldigt mycket mer av, man tröttnade på buffén efter ett par dagar, allt smakade likadant och nästan ingenting, väldigt anpassat efter tyskar verkar det som. Hade varit trevligt om det fanns något annat utbud en huvudrestaurangen och poolserveringen (vilken hade ett tunt utbud till högt pris). Också trist med pappersmuggar vid uteserveringen, hade varit betydligt trevligare med i alla fall plastglas.

Bekräftad gäst: 2022-02-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

1962 omdömen
Utmärkt
 
763
Väldigt bra
 
745
Bra
 
264
Mindre bra
 
112
Underkänt
 
78

5 senaste omdömen

2022-04-13

av MFM58 Säter, Sverige

Rörigt

Svårt att hitta på hotellet inga skyltar eller info var man var. Under Soldäck vid snackbaren bodde högvis med möss, lite vidrigt. Dåligt att det fanns gratis wifi enbart i lobbyn. Men buffen var bra, synd bara att det blev långa köer för att hämta mat. Dålig info om aktiviteter på hotellet.

 
2016-01-31

av Sebastian A

Fin resort i en lugn del av ön

Hotellet är stort, fint och mysigt. Rummen är fräscha. Hotellet har fina pooler, men ingen strand, bara klippor och sten. Buffen på hotellet lämnar lite övrigt att önska, svagt kryddat och liten variation. Absolut inte att rekommendera för vegetarianer/veganer. Hotellet ligger på gångavstånd till ett litet samhälle. Där finns få (bra) restauranger och ett obefintligt uteliv. Från hotellet är det lätt att ta sig runt med hyrbil. Hotellet rekommenderas för dig som framförallt vill ligga och sola vid poolen och dricka drinkar. På hotellet finns ett enklare spa, enkelt gym, tennisbanor och minigolf. Personalen är trevlig.

 
2015-11-06

av Tomas L Eskilstuna, Sverige

Härligt Hotell

Hotell Rio Calma är verkligen en plats för avkoppling. Rummet var jättfint och hotellet har verkligen ett fint o bra utseende stora fina ytor att röra sig på inne på hotellet och pool området wow ! va fint det är, som en liten park med tre helsköna pooler. Det var jätteskönt i poolerna mellan 25 till 28 grader varmt. Hotellet liger alldeles vid havet och jag hade jättefin utsikt över poolområdet och havet. Det städades varje dag och personalen var för det mesta trevlig. Jag hade helpension vilket var ett bra val maten var riktigt bra det fans massor att välja på och man åt alldeles för mycket varje dag. Efterrätten var alltid 3-4 olika sorters tårtor, kakor glas mm :). Jag sov jättebra i sängen den var kanske lite hård men bra sömn blev det. Det fins ett spa som är riktigt härligt masage fotvård bastu bubbel mm var riktigt avkopplande och fint. Jag är helnöjd med min semester och återväder gärna

 
2014-01-30

av Rulle L Jönköping, Sverige

R2 Rio Camla

Jag var har en vecka på detta hotel utsiketen var underbar men Frukosten var inte något att ha kaffe gick inte att dircka och maten ja man fick leta sig fram till att få något att äta som var gott. Detta hotel är inte för handidkapade eller rölsehindare då nästan hela området har stora nivåskilnader med trappor långt till centrum 1,7 km med lång uppförsbacke på 1 km hela ön är sand åter sand en grushög åk inte hit

 
2012-11-30

av Anna_K_12595 Uppsala, Uppsala Län, Sweden

Helt ok

Hotellet har fått fem stjärnor enligt Apollo vilket är en kraftig överdrift. Det mesta i tidigare recensioner stämmer så läs dessa innan ni bestämmer er. Receptionisten Rosi var allmänt ogästvänlig och informerade inget utöver det absolut nödvändiga. En annan tjej var däremot väldigt trevlig så man ska ha lite tur vid incheckningen. Den omgivande trädgården och poolområdet var hur trevligt som helst. Rent och snyggt och barnpoolen och en annan pool var uppvärmd till 25 grader. Underbar utsikt över havet från rummen. Det fanns alltid solstolar lediga när vi var där men å andra sidan var hotellet inte speciellt fullt. I vilket fall finns det ett område med gräs runt en av poolerna och vi skulle lika gärna kunna legat där. Två trevliga underhållare höll i olika aktiviteter hela dagarna om man är intresserad av det. Generellt mest äldre tyskar på hotellet och få barnfamiljer. Spat var jättetrevligt med lagom varmt vatten och olika stationer med vattenstrålar och massagesängar i vattnet. Dessutom fanns bastu och en kall pool. Man fick låna handdukar och det var lugnt och skönt. Vi bad innan om en spjälsäng och ett rum i den tysta delen av hotellet och allt var ordnat när vi kom. Tyst och lugnt hela dygnet och en fin balkong. Så till det negativa. Maten var inte speciellt god utan allting smakade ungefär likadant. Det är däremot jättefint upplagt och man blir alldeles överväldigad av alla godsaker innan man har smakat. Vi fick magsjuka andra dagen på plats vilket gjorde att matlusten var något nedsatt resten av resan. Frukosten var däremot helt ok med färsk frukt och det mesta att välja på. Juicen kändes dock konstgjord och efter vår magsjuka vågade jag inte dricka den färskmixade juicen som annars var mycket god. Glasen var ofta inte helt rena trots att de diskats och hade rester av apelsinslamsor kvar. Jag påtalade detta men servitören muttrade bara så jag antar att de vet om det. Rummen städades varje dag men de var inte speciellt noga och jag tror inte golvet sopades en enda gång. Den sämsta städningen av hotellrum jag varit med om men de svabbade runt lite i toan och bäddade sängarna. Läget är lite off och har man med sig barnvagn och ska gå in till Costa Calma så blir det lite jobbigt pga alla höga trottoarkanter. Det är dock hyfsat nära till den närmsta stranden och den är absolut godkänd. Jag tycker hotellet var godkänt men långt ifrån toppklass men å andra sidan var det inte jättedyrt heller. Maten drog definitivt ner betyget men vi är överlag nöjda förutom magsjukan men den var ju troligen inte hotellets fel.