Kundomdömen om R2 Rio Calma Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 364 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget och aktiviteter
-

Bekräftad gäst: 2024-04-23


10 av 10

+
Ett av det absolut bästa hotell ni har, var rädd om det.
-

Bekräftad gäst: 2024-04-16


9 av 10

+
Pool och mat
-

Bekräftad gäst: 2024-04-08


9 av 10

+
Lagom stort med bra mat och en del underhållning
-
Bokning av solbäddar med handdukar redan på natten är ett genomgående problem som inte borde tillåtas.

Bekräftad gäst: 2024-04-01


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-25


8 av 10

+
Anläggningen i stort
-
Poolområdet är för trångt

Bekräftad gäst: 2024-03-18


7 av 10

+
Vacker byggnad med härlig utsikt. Mat var ok. Den del av personalen som var serviceinriktad var mycket trevliga.
-
Mycket svårt att få plats vid poolen då många solstolar bokas i förväg trots att man inte får det. Tråkig attityd hos en del personal, dock inte alla.

Bekräftad gäst: 2024-03-11


9 av 10

+
Läget och poolområdet! Utsikten från rummet.
-
Kl 8 var alla solsängar bokade! Var dessutom outnyttjade under stora delar av dagen! Irriterande!

Bekräftad gäst: 2024-03-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-11


8 av 10

+
Områdena både inne och ute framförallt, rummet.
-
Se över maten enligt ovan

Bekräftad gäst: 2024-03-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

2200 omdömen
Utmärkt
 
847
Väldigt bra
 
804
Bra
 
320
Mindre bra
 
132
Underkänt
 
97

5 senaste omdömen

2022-10-30

av Global20788038644

Semester

Bra hotell, mycket bra mat, oftast bra personal förutom vid poolbaren där de var sura och ohjälpsamma. Snabba hissar, bra med parkering. Otursamt hade vi myror och kackerlackor på rummet. Om du vill ha starkt kaffe till frukost så ta dubbel espresso inte kaffekannan.

 
2022-04-13

av MFM58 Säter, Sverige

Rörigt

Svårt att hitta på hotellet inga skyltar eller info var man var. Under Soldäck vid snackbaren bodde högvis med möss, lite vidrigt. Dåligt att det fanns gratis wifi enbart i lobbyn. Men buffen var bra, synd bara att det blev långa köer för att hämta mat. Dålig info om aktiviteter på hotellet.

 
2016-01-31

av Sebastian A

Fin resort i en lugn del av ön

Hotellet är stort, fint och mysigt. Rummen är fräscha. Hotellet har fina pooler, men ingen strand, bara klippor och sten. Buffen på hotellet lämnar lite övrigt att önska, svagt kryddat och liten variation. Absolut inte att rekommendera för vegetarianer/veganer. Hotellet ligger på gångavstånd till ett litet samhälle. Där finns få (bra) restauranger och ett obefintligt uteliv. Från hotellet är det lätt att ta sig runt med hyrbil. Hotellet rekommenderas för dig som framförallt vill ligga och sola vid poolen och dricka drinkar. På hotellet finns ett enklare spa, enkelt gym, tennisbanor och minigolf. Personalen är trevlig.

 
2015-11-06

av Tomas L Eskilstuna, Sverige

Härligt Hotell

Hotell Rio Calma är verkligen en plats för avkoppling. Rummet var jättfint och hotellet har verkligen ett fint o bra utseende stora fina ytor att röra sig på inne på hotellet och pool området wow ! va fint det är, som en liten park med tre helsköna pooler. Det var jätteskönt i poolerna mellan 25 till 28 grader varmt. Hotellet liger alldeles vid havet och jag hade jättefin utsikt över poolområdet och havet. Det städades varje dag och personalen var för det mesta trevlig. Jag hade helpension vilket var ett bra val maten var riktigt bra det fans massor att välja på och man åt alldeles för mycket varje dag. Efterrätten var alltid 3-4 olika sorters tårtor, kakor glas mm :). Jag sov jättebra i sängen den var kanske lite hård men bra sömn blev det. Det fins ett spa som är riktigt härligt masage fotvård bastu bubbel mm var riktigt avkopplande och fint. Jag är helnöjd med min semester och återväder gärna

 
2014-01-30

av Rulle L Jönköping, Sverige

R2 Rio Camla

Jag var har en vecka på detta hotel utsiketen var underbar men Frukosten var inte något att ha kaffe gick inte att dircka och maten ja man fick leta sig fram till att få något att äta som var gott. Detta hotel är inte för handidkapade eller rölsehindare då nästan hela området har stora nivåskilnader med trappor långt till centrum 1,7 km med lång uppförsbacke på 1 km hela ön är sand åter sand en grushög åk inte hit