Kundomdömen om R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 230 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Maten Personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-04-22


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-22


9 av 10

+
Trevlig och snäll personal, uppvärmt bassäng, nära oceanen,
-

Bekräftad gäst: 2022-04-22


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-15


8 av 10

+
Uppvärmd pool
-

Bekräftad gäst: 2022-04-15


6 av 10

+
-
Dags för uppfräschning

Bekräftad gäst: 2022-04-11


9 av 10

+
Rent och fräscht både inne och utomhus
-

Bekräftad gäst: 2022-04-08


8 av 10

+
Det låg fint alla rum hade pool eller havsutsikt det var rent och välskött och personalen, de flesta, var väldigt trevliga
-

Bekräftad gäst: 2022-04-08


8 av 10

+
Juniorsviten som hade solstolar på terrassen!
-

Bekräftad gäst: 2022-04-08


9 av 10

+
Fräscht med trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

1416 omdömen
Utmärkt
 
520
Väldigt bra
 
529
Bra
 
221
Mindre bra
 
78
Underkänt
 
68

5 senaste omdömen

2022-06-11

av Sigismund22 Göteborg, Sverige

Fin strandpromenad

Jag bokade nog detta hotellet när priserna var som allra lägst under slutet av pandemin så vi hade inga förväntningar alls, men blev positivt överraskade. Vi fick ett rum i ”den romantiska trädgården” med fin utsikt över den lilla poolen. Perfekt skött trädgård med utomhusbar, bastu, liten pool och bubbelpooler. Här som vid de större poolerna på hotellet var det svårt att hitta en plats pga att folk bokade solstolarna. Maten var bättre än vad vi trodde att den skulle vara. Vi saknade inget i bufféerna. Dryckerna var också helt OK. Hotellet var rent och välskött. Hotellet ligger lite grand ”in the middle of nowhere” så det är inget för den som vill ha nöjen, shopping och restauranger i närheten. Lång fin strandpromenad för promenader och joggingturer. Svart sandstrand som inte är något vidare badvänlig. Längst bort på stranden var det några som badade. Hotellet var perfekt för en veckas avslappnande lugn och ro.

 
2022-04-13

av Kristina_8486 Göteborg, Sverige

Fint all inclusive hotell

Vi bodde en vecka i en juniorsvit med havsutsikt. Stor, fin svit men lite begränsat med förvaringsmöjligheter. Trevligt med en flaska bubbel och två äpplen som hotellet bjöd på. Stor terrass med sittmöbler och solstolar! Vi uppskattade solstolarna jättemycket! Bra städning - tack Celeste! Säkerhetsboxen kostar pengar, EUR 21,-. Borde vara gratis på ett fyrstjärnigt hotell kan man tycka. Personalen i restaurangen var rätt opersonlig förutom några som bjöd till lite extra. All inclusive buffé och den var helt OK. Svårt att bo här utan all inclusive eftersom det inte finns så mycket i Tarajalejo. Vi saknade kanske det lilla extra vad beträffar maten. Dryckerna som ingår tyckte vi var bra. Stranden utanför är svart lavasand och inte speciellt bra för bad. Men vi åkte lokalbussen till Costa Calma och Morro Jable där det finns fina, vita sandstränder. Att få plats vid poolerna var nästintill omöjligt. I alla fall de sol stod i solen. Gäster tingar tyvärr solstolarna med sina handdukar. Hotellet har ett litet spa och ett litet gym. Vi skulle fira födelsedag och restaurangen gjorde en stor miss. Men, vi blev kompenserade med råge av både hotellet och restaurangen så det blev en perfekt dag! Tusen tack till båda! Inte många hotell som skulle ordnat det så bra. Personalen på hotellet är väldigt trevliga och serviceminded! Tarajalejo är en liten by och vi uppskattade lugnet. Om man vill ha nöjen bör man bo någon annanstans. Vi hade en bra vecka här och kan rekommendera hotellet.

 
2022-02-21

av HMPR Göteborg, Sverige

Finns potential, men blev besvikna

Vi bodde här en vecka med all inclusive paketet. Hotellet ligger precis vid havet, men stranden är ganska stenig om man inte går längre bort till höger från hotellet. Då kan man hitta en finare del att bada på vid lavastranden. Incheckningen gick snabbt och smidigt, men för första gången så blev vi frågade om även bokningsbekräftelsen förutom våra pass. Så vi fick maila den till hotellet. Rummet var stort, på tredje våningen med stor balkong och fin utsikt över den ena poolen. På rummet väntade en flaska mousserande och två äpplen, vilket var en väldigt trevlig överraskning. Sängen var dock så pass hård att vi gick till receptionen dagen efter för att be om en bäddmadrass, vilket personalen löste. Då blev sängen lite bättre i alla fall. Spat var tyvärr stängt pga covid, så den kan vi inte betygsätta. Maten brukar vi inte förvänta oss av lika mycket på ett all inclusive hotell som andra typer av boende, men vi har bott på flera all inclusive hotell innan så vi vet hur det kan vara. Tyvärr så hade detta hotell ett av de sämre all inclusive maten. Mycket av maten som skulle vara varm, var bara ljummen. Mat tog slut så man inte kunde få det som andra hade fått om vi hade ätit tidigare. Det fanns mycket pasta och bröd, men vi hade istället önskat oss mer spansk mat, mer olika typer av sallader (tonfisksallad, caesarsallad, osv.) och frukt. Första och sista kvällen var maten bäst. Drycken var helt ok för att vara all inclusive. Poolområdena var ganska mysiga med palmer och annat grönt och för det mesta väldigt lugnt och skönt. Däremot så var trägolvet vid ena poolen väldigt slitet och eftersom poolerna var helt omgivna med byggnader, så fanns det inte sol på alla platser. Det som var absolut sämst var att många bokade solstolar tom redan kvällen innan även fast det inte var tillåtet. Vi påtalade detta till personalen, som sa att det inte var tillåtet. Badvakterna började hålla koll på detta först efter några påtalanden från oss, men det hjälpte ju inte på morgonen när allt var bokat redan. Så vi bestämde oss för att inte ligga vid poolen i princip alls, vilket så klart var lite stressigt och tråkigt. Som tur var så var det lätt att ta en lokalbuss till andra stränder på ön, där vi kunde njuta av lugnet och äta ute på några andra restauranger. De flesta i personalen var väldigt trevliga och hjälpsamma, men både i poolbaren och i receptionen fanns det några som inte var så hjälpsamma alls. Städningen av rummet var ganska bra, men de gemensamma ytorna (mestadels trappor och gångar) kunde vara lite smutsiga med hår, sand mm. Detta hotell har väldigt bra potential att bli riktigt bra, men då behöver ett antal saker justeras. Bättre sängar, bättre städning, ingen bokning av solsängar, varm och mer varierad mat och mer personlig service. Så i dagsläget kan vi tyvärr inte rekommendera detta hotell.

 
2022-02-09

av Gunstagirl Uppsala, Sverige

Mycket värde för pengarna!

Hotellet bjuder på trevlig personal, välstädade rum och rikliga måltidsbuffeer. Vi uppskattade mycket vår juniorsvit. På vår stora balkong, med havsutsikt, fanns plats för både sittgrupp och solstolar. Byn, Torrejalejo, är en liten pärla vid den svarta lavastranden.

 
2022-01-12

av X4111QSdavidh Side, Turkiet

Fantastisk avkoppling.

Ett välskött hotell som står direkt på en fin strandpromenad. Är du bara ute efter att koppla av så är det hit du ska åka. Rent, snyggt, bra mat och kunnig och bra personal. Dåligt med affärer så är shopping viktigt bör du söka dig någon annanstans.