Kundomdömen om R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 553 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


1 av 10

+
-
Klassificeringen stämmer inte! För högt! Möjligen 2

Bekräftad gäst: 2023-04-14


3 av 10

+
Stille og rolig
-
Beskrivelse av beliggenhet er helt feil. Greit at det står nær sentrum og nær strand, men sentrum er et fåtall hus. Tre butikker og et par-tre restauranter/barer. Stranden helt ubrukelig. Svart og steinet og ingen solsenger. Poolområdet er for lite og det er for få solsenger som gjør at mange reserverer solsenger svært tidlig om morgenen og gjerne blir borte halve dagen før de bruker dem.

Bekräftad gäst: 2023-04-10


5 av 10

+
Hotellrummet
-
Bättre service och mer variation på maten

Bekräftad gäst: 2023-04-07


8 av 10

+
En av poolerna var uppvärmd till bra temperatur o fin strandpromenad.
-
Mycket hård säng o kudde. Det var ibland långa köer o väntetid vid barerna. Hade förväntat oss bättre mat med variation.

Bekräftad gäst: 2023-04-07


5 av 10

+
Rummet
-
För små poolområden, för lite solstolar, för lite barer öppna ( bara en åt gången) och bara en personal i baren vid foajén kvällstid vilket skapade långa köer. Svårt att få något att dricka till maten då du ej fick ta det själv utan skulle bli serverad vid bordet och personalen hann inte med plus att de inte var tillräckligt uppmärksamma. Förlag på förbättring: låt gästerna ta dricka själv, alternativt ha en bar i restaurangen där personal delar ut dricka och du köar själv- krävs då att flera står i den baren. Poolbaren kunde varit öppen kvällstid- nu fanns ingen plats att sitta ute och ta en glas eller spela kort. Det var mörkt vid poolbaren efter att det stängt kl 18.

Bekräftad gäst: 2023-04-07


3 av 10

+
Underhållningen vid poolen
-
Sängarna var hårda fick ont i ryggen

Bekräftad gäst: 2023-04-07


9 av 10

+
Lugnt och skönt. Avkopplande
-
Mellanmålet på eftermiddagen. Önskar bättre variation

Bekräftad gäst: 2023-04-07


8 av 10

+
Läge och utsikt
-

Bekräftad gäst: 2023-04-03


9 av 10

+
Läget
-
Träplankorna runt den uppvärmda poolen i extremt behov av utbyte.

Bekräftad gäst: 2023-04-03


7 av 10

+
Vuxenhotell, lugnt och skönt. Fräscha solsängar och uppvärmd pool.
-
För mycket kantstött porslin i matsalen. Trädäcken vid en av poolerna och vid poolbaren var i mycket dåligt skick, med många lösa plankor. På ett fyrstjärnigt hotell förväntar man sig både helt porslin och ett helt, städat och snubbelfritt pooldäck.

Bekräftad gäst: 2023-04-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

1482 omdömen
Utmärkt
 
542
Väldigt bra
 
551
Bra
 
234
Mindre bra
 
85
Underkänt
 
71

5 senaste omdömen

2023-04-20

av Lotta H

Missvisande text som inte överensstämmer med hotell på Fuerteventura

Klassificeringen på 4 stjärnor stämmer inte! Möjligen 2007 när det byggdes! Slitet både i rum allmänna ytor och runt poolerna. Slarvig städning. Smaklös mat, utspädd alkohol. 22 katter både ute och inne! Dåligt internet! Några ur personalen var mkt hjälpsamma men ojämn nivå på servering. Sista veckan var restaurangen stängd pga av ”elfel”?? Tror inte på det alls! Och alla måltider serverades utomhus bland katter i sol…… Boka hotell i Morro Jable eller Costa Calma i stället, för i Tarajalejo finns varken strand med sand (enbart lavastenar) eller något annat att göra om man vill det. Två små resturanger som hade några få bord.

 
2023-04-06

av Getaway52665407011 Uddevalla, Sverige

Trevligt hotell men lite öde

Mycket trevligt och fint hotell. Det passar besökare som är 55+ eller kärlekspar. På hotellet fanns det ett stort utbud på mat och dryck, men blir så klart lite enformiga måltider (är vegetarian). Aktivitetsgruppen höjde stämningen på hotellet och passade alla, då det fanns olika saker att hitta på. Marko som var ledare i detta gäng var en riktig energiknippe som var rolig och trevlig. På kvällarna hände det grejer nere i festlokalen som lockade alla! Ett problem med hotellet var att det låg väldigt öde och 10 minuter från en stad, detta påverkade utbudet av restauranger. Dock fanns det en fin strandpromenad precis utanför hotellets väggar. Rekommenderar starkt om du åker med din partner!

 
2023-04-06

av Johannes H Göteborg, Sverige

Marko var en person som gjorde resan till en av den bästa en rolig karaktär med mycket skratt och skämt,

Väldigt fint hotell med bra utbud på mat och drickor, trevlig personal på hotellet med väldigt bra service, även reseledarna som gjorde aktiviter på dagen som var roliga och gemensamna med resten va folket på hotellet, och varje kväll hade de någon slags av show, tex cirkus, kareoke.

 
2023-03-07

av Ewa H

Ewa HB

Fint hotell. Men när man tror att man ska få en dag vid poolen i en solstol så tar man fel. Allt var uppbokat med handdukar. Vill man vara säker på att kunna tillbringa dagen vid poolen måste man ställa klockan på 06.00-06.30 upp snabbt för det råder ”först till kvarn” om man vill ha en solstol👎🏼 Maten var ungefär samma varje dag, åt på restaurang ett par kvällar för man tröttnade efter ett tag. Kunde ju varit lite temakvällar med varierande mat. Personalen är väldigt trevlig.

 
2022-06-11

av Sigismund22 Göteborg, Sverige

Fin strandpromenad

Jag bokade nog detta hotellet när priserna var som allra lägst under slutet av pandemin så vi hade inga förväntningar alls, men blev positivt överraskade. Vi fick ett rum i ”den romantiska trädgården” med fin utsikt över den lilla poolen. Perfekt skött trädgård med utomhusbar, bastu, liten pool och bubbelpooler. Här som vid de större poolerna på hotellet var det svårt att hitta en plats pga att folk bokade solstolarna. Maten var bättre än vad vi trodde att den skulle vara. Vi saknade inget i bufféerna. Dryckerna var också helt OK. Hotellet var rent och välskött. Hotellet ligger lite grand ”in the middle of nowhere” så det är inget för den som vill ha nöjen, shopping och restauranger i närheten. Lång fin strandpromenad för promenader och joggingturer. Svart sandstrand som inte är något vidare badvänlig. Längst bort på stranden var det några som badade. Hotellet var perfekt för en veckas avslappnande lugn och ro.