Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

3566 omdömen
Utmärkt
 
2177
Väldigt bra
 
1069
Bra
 
225
Mindre bra
 
56
Underkänt
 
39

5 senaste omdömen

2024-03-27

av barbro122 Göteborg, Sverige

Fyra dagar i mars 2024

Vi fick ett stort fint rum med fantastisk utsikt. En glad överraskning. Trädgård och poolområde är mycket välskött och vackert. Maten är god och vällagad. Inomhuspoolen var varm och härlig att ha tillgång till den regniga och kalla dagen under vår vistelse i Nerja. Förbättringsförslag: Det hade varit positivt med en eller två små fåtöljer i vårt stora fina rum. Bättre läsbelysning vid sängarna vore också bra.

 
2023-12-02

av Ulf52 Lund, Sverige

Mycket bra!

Fantastisk personal! Alla är trevliga och uppmärksamma från reception till restaurang. Städpersonalen är alltid glad och hjälpsam. Bra frukost och middag! Läget oslagbart, nära till hav och centrala Nerja.

 
2022-09-30

av johan_brakenhielm Stockholm, Sweden

Charterkänsla

Detta hotell är ok, trevlig personal och fräscha opersonliga rum, men det som sänker betyget verkligen är att det upplevs som ett rent charterhotell - stor skränig buffé restaurang på såväl frukost som middag. Maten är klart tveksam, ingen känsla eller finess utan ren bukfyllnad. Läger på hotellet är bra - nära stranden och stadskärnan. Ta inte halvpension utan njut av restaurangerna i centrum.

 
2022-07-04

av 698malinh Borås, Sverige

Fyrstjärnigt boende i Nerja

Rymliga rum och sköna sängar. Överlag stora ytor på hotellet som är väldigt rent och välskött och med ett bra läge precis vid stranden i ett lugnt område med kanske 10-15 minuters promenad till centrum. Dessutom trevlig personal och generöst med solstolar vid poolen. Enda minuset är maten. Stort utbud både till frukost och middagsbuffén (som inte går att välja bort) men det smakar inget och är helt fantasilöst.

 
2019-07-13

av Femman25 Jönköpings län, Sverige

Utmärkt hotell för lite äldre par 50+

För att vara ett fyrstjärnigt hotell så håller Riu Monica en hög klass! Maten var verkligen utsökt, lugn och avslappnad atmosfär med gott om plats. Ingen stress alls över solstolar vid poolen eller havet vilket var skönt. Ett perfekt hotell för den som behöver lugn och avkoppling, ingen discomusik utan helt tyst! Vi fick en god service av trevlig personal som hade full koll på allt. Det är ett fräsht hotell som är rent och fint. Vi saknade inget på vår resa!