Balcón de Europa

Balcón de Europa är ett fint och bekvämt hotell mitt i centrum av Nerja. Här kan du strosa runt på de smala gatorna och upptäcka det spanska köket, bada i infinitypoolen med sagolik utsikt eller besöka någon av de många badvikarna runt hotellet.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning på din resa genom Klarna. Kreditprövning görs hos Klarna.
Se Klarnas villkor »


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer. Standardrum för 1-2 personer. Juniorsviter för 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1868 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Från Balcón de Europa har du fin utsikt över havet, oavsett om du sitter i hotellets restaurang eller badar i hotellets infinitypool. Bredvid hotellet finns en utsiktsplats som visar den bästa sidan av den spanska solkusten och Nerja.

Hotellet ligger mitt i centrum av Nerja och här hittar du ett stort urval av restauranger med bland annat färsk fisk och annat gott från det spanska köket på menyn. Här hittar du också butiker, caféer, matbutiker och ett rikt spanskt vardagsliv. På båda sidor av hotellet hittar du flera små badvikar och du når dem via trappor och branta stigar. De flesta stränder har både solstolar och parasoller för uthyrning.

På hotellets femte våning finns en infinitypool och en jacuzzi samt solstolar och parasoller. Vill du koppla av finns bastu och ett gym. Eller kanske testa bordtennis?

Café Mirador med bar hittar du på hotellets gatuplan. På fjärde våningen äter du gott från frukostbuffén och middagen kan antingen vara buffé eller från en meny. Nere vid hotellets strand finns ytterligare en restaurang, där du kan beställa lunch och under juni till mitten av september är restaurangen även öppen för middag. Det finns även en bar. Hissen tar dig ner till hotellets nedersta våning och sedan är det trappor ner till själva sand- och klapperstenstranden. Hissen tar dig också upp till hotellets översta våning där solstolar väntar och här har du en underbar utsikt!

Wifi ingår över hela hotellet. Parkering mot avgift. Till Malaga är det 57 kilometer och till Malagas flygplats 70 kilometer.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé
  • Julmiddag (25/12)
  • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag från buffé eller från meny)

Säsongsinformation

Vintern 2024/2025:

  • Standardrummen finns inte att boka
  • Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet

Alla hotell, Nerja, Benamocarra & Viñuela

B Bou Hotel Cortijo Bravo

Hotell B Bou Hotel Cortijo Bravo, i bergen mellan Malaga och Nerja, ligger som ett smycke på en kulle bland cypresser, avokadoträd och lavendel - här råder ett stilla lugn. Koppla av med god mat, ta en simtur i poolen eller vandra i den avkopplande naturen som omger hotellet.

Marina Turquesa

Marina Turquesa har ett perfekt läge i Nerja med promenadavstånd till både centrum och stranden. Här bor du i bekväma och välutrustade lägenheter och lagar din egen mat, eller njuter av spanska rätter på någon av de många lokala restaurangerna.

B Bou Hotel La Viñuela & Spa

B Bou Hotel La Vinuela & Spa ligger vackert till vid foten av bergskedjan Sierra Tejeda. Här har du fin utsikt över sjön La Viñuela och hotellet är inbäddat i en grönskande trädgård med pool. Koppla av, njut av god mat i restaurangen och upptäck det vackra Andalusien.

Nerja Club

Nerja Club ligger i lugna omgivningar i Nerja på spanska solkusten. Från hotellet är det promenadavstånd till den fina stranden Burriana Beach, till Nerjas centrum med restauranger och nöjen och till den berömda och vackra utsiktsplatsen "Balcony of Europe". Upptäck den vackra kustremsan runt Nerja med en dramatisk klippor, grottor, små fina vikar med sandstränder.

Riu Monica

Riu Monica ligger precis i utkanten av Nerja och direkt vid stranden Playa la Torrecilla på spanska solkusten. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 18 år. Koppla av vid poolen, ät gott från bufféerna som ingår i halvpensionen eller prova något spanskt i à la carte-restaurangen, eller kanske prova Nerjas stora utbud av restauranger. Hotellet är även en bra utgångspunkt för att spela golf i solkustens sköna klimat.