Kundomdömen om Balcón de Europa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

1745 omdömen
Utmärkt
 
901
Väldigt bra
 
562
Bra
 
175
Mindre bra
 
61
Underkänt
 
47

5 senaste omdömen

2023-02-21

av witekl2019 Göteborg, Sverige

VARNING ‼️ inget so jag kan rekommendera, fruktansvärd upplevelse

Här betalar du för läget, inte för vad du köper!! Fins bättre platser runt omkring än denna att slinka in för enkaka och kaffe👎 Kyparen stank cigaretter och gammalt fimp, man ville bara att någon annan kom fram när vi behövde något, dessvärre var inte så fallet Cappuccinon saknade kaffebönor helt, varm mjölk och vatten smakade blasket Croissanten som skulle innehålla chockad serverades platt som om den var överkörd av en ”ångvält” och med en liten Nutella förpackning på sidan om😱 helt tragiskt att betala 17 euro ( ca 200 sek) för sådan smörja med en känsla att man bara ville därifrån snabbast möjligen. VARNING, inget jag kan rekommendera i alla fall så hjärta och kvalitét får ni söka någon annan stans. 17 euro blev det och absolut inte värt

 
2023-01-11

av mammaMarie Malmö, Sverige

Bra hotell men skippa restaurangen

Fräscht hotell på bästa läget i Nerja. Vi bodde bara där en natt och hade inte lagt till rum med havsutsikt ska man bo längre tid tror jag att det är värt att betala extra för det. Fräsch rum och bra frukost. Vi hade lagt till halvpension och hade middag på hotellet på kvällen. Det kan jag inte rekommendera, maten var som en sämre all inklusive restaurang. Jag kommer gärna tillbaka som gäst men kommer då att välja en annan restaurang.

 
2022-06-21

av D7541SSlouiseb

Fint hotell med superläge👌

Riktigt bra och mycket trevligt hotell med superläge direkt på stranden. Trevlig strandrestaurang med färsk fisk och skaldjur, allt vällagat. Fina rymliga rum, härlig havsutsikt, en bra frukostbuffe och trevlig hjälsam personal. Läget kan inte bli bättre ❤️

 
2022-06-09

av christinedP7341MY

Outstanding hotellupplevelse vid stranden

Blown-away-bra!!! Helt fantastiskt service, känsla, läge och faciliteter. Vi njöööt varje stund. Galet bra, utsikten från rummet magnifik. Frukosten riklig och smakfull. Infinty-pool med vidsträckt havsupplevelse och jacuzzi utomhus. Det blir inte bättre än så här.

 
2021-11-23

av ElizabethA1744

Härlig utsikt!

Vi bokade en junior svit, vi fick den på andra våningen. Minus: Det luktade väldigt mycket klor, det kändes som vi bodde i källaren. Air conditioner fungerade inte. Ett ensamt soffbord mitt på golvet utan sittmöjligheter, ingen vattenkokare och ett tomt kylskåp fast det står minibar. Vi fick fåtöljer och vattenkokare efter påpekade, de sa att tyget på fåtöljerna behövdes bytas ut, men det var inget nytt tyg på dem när vi fick dem. Frukosten som vi fick sista morgonen på en bricka var katastrof! det var bara fika bröd, muffins, choklad munk, choklad croissant, skorpor, clementin, marmelad, smör och en flaska med juice men ingen kork öppnare så den kunde vi inte dricka! Positivt: en underbar utsikt från balkongen, frukosten det fanns verkligen allt!