Kundomdömen om Balcón de Europa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

1683 omdömen
Utmärkt
 
873
Väldigt bra
 
544
Bra
 
165
Mindre bra
 
58
Underkänt
 
43

5 senaste omdömen

2021-11-23

av ElizabethA1744

Härlig utsikt!

Vi bokade en junior svit, vi fick den på andra våningen. Minus: Det luktade väldigt mycket klor, det kändes som vi bodde i källaren. Air conditioner fungerade inte. Ett ensamt soffbord mitt på golvet utan sittmöjligheter, ingen vattenkokare och ett tomt kylskåp fast det står minibar. Vi fick fåtöljer och vattenkokare efter påpekade, de sa att tyget på fåtöljerna behövdes bytas ut, men det var inget nytt tyg på dem när vi fick dem. Frukosten som vi fick sista morgonen på en bricka var katastrof! det var bara fika bröd, muffins, choklad munk, choklad croissant, skorpor, clementin, marmelad, smör och en flaska med juice men ingen kork öppnare så den kunde vi inte dricka! Positivt: en underbar utsikt från balkongen, frukosten det fanns verkligen allt!

 
2020-03-06

av Anna-Christina K Göteborg, Sverige

Perfekt läge

Plus: Ligger mitt på sandstranden och mitt på Balcon de Europa - läget kan inte bli bättre. Tar du en svit mot havet på våning 4 så kan det nog inte bli bättre. Trevlig personal generellt. En dam i receptionen var väldigt hjälpsam med att boka taxi och sånt. Henne gillade jag. Minns inte hennes namn men hon hade långt mörkt hår och brukade jobba eftermiddagar kvälllar. Jag över lag var dom bra i receptionen. Snabb in och utcheckning utan krångel. God mat under dagtid i en av restaurangerna. Rummet var helt OK - bra med förvaring och annat. Minus: - Städningen var det lite si och så med. Faktiskt första gången som jag inte har gett dricks till städarna! En dag städade dom inte alls - det var förvisso en söndag. Bytte inte alla handdukar och minibaren fylldes aldrig på (jag hade velat ha vatten varje dag). - Frukost på rummet en ren katastrof - en trött croissant och tråkigt rostbröd med marmelad, lite juice och kaffe. När jag bor så med en fin balkong mot havet vill jag ha en fin frukost på rummet. Det är ändå 4-stjärnigt detta. Där kan dom anstränga sig lite mer. - Buffé dinner ganska medioker. Tog den första kvällen för jag orkade inte gå ut. Tråkig miljö och tråkig mat. Kommer jag hit igen? Ja om jag ska till Nerja så kan jag tänka mig det ja! Rekommenderar jag det? Ja och ta en svit mot havet för all del - så värt det! Är det prisvärt? Hmn...2 000 SEK per natt med frukost ja kanske men dom behöver snäppa upp sig när det gäller frukost på rummet!

 
2020-01-23

av HelenMagnusson Umeå, Sverige

Solnedgång!

Satt här ett par kvällar och fångade solnedgången. Helt perfekt läge för det. Minus: drinkar kan de inte göra. Varken White Lady eller Pina Colada var gjorda korrekt. Båda var jag tvungen att gå tillbaka med & korrigera, då blev det okej, men inte bra. Men de var snygga att titta på. Beställ nåt annat. Plus: God service. Lite stressade servitörer. Haft en av de godaste tårrtor i mitt hela liv här! Superfärsk Tiramisu tårta. Min vän hade en Black Forest cake som var att dö för. UNDERBART.

 
2019-08-02

av Sillen7 Sollentuna, Sverige

Strandhäng

Så fin och mysig strand med visst inslag av grus i stranden och stora stenar och klippor. Men så mysigt! God mat också på hotellet. En toppendag som vi kommer göra om vid tillfälle. Barnen hade superkul i vågorna som slog in mot stranden och klipporna.

 
2018-11-09

av Svanborg Sweden

Lovely hotel

Perfekt hotell för medelålders/ äldre par. Läget i centrala Nerja kan inte vara bättre, på den vackra Europa-balkongen. Stränderna i Nerja är annars inte alldeles lättåtkomliga, mycket trappor, men här tar man hissen rakt ned. Utmärkt restaurang där nere, liksom frukost och förvånansvärt bra buffet- middag i Don Enrique på 4: våningen. Mycket vänlig och förekommande personal i detta familjeägda hotell. Hit kommer vi att återvända!