Nerja Club

Nerja Club ligger i lugna omgivningar i Nerja på spanska solkusten. Från hotellet är det promenadavstånd till den fina stranden Burriana Beach, till Nerjas centrum med restauranger och nöjen och till den berömda och vackra utsiktsplatsen "Balcony of Europe". Upptäck den vackra kustremsan runt Nerja med en dramatisk klippor, grottor, små fina vikar med sandstränder.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Superiorrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1610 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,2 km
Till centrum: 1,7 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Nerja Club passar dig som vill bo i lugna kvarter i Nerja och vill upptäcka det lokala köket, spela golf, hyra en bil och upptäcka den spanska solkustens pärlor. En utomhuspool med en stor solterrass, parasoller och solstolar samt en pool- och snackbar.

I hotellets bufférestaurang serveras frukost, lunch och middag och vid pool- och snackbaren dryck och snacks under dagen.

Uppvärmd inomhuspool och jacuzzi med åldersgräns 14 år, som får användas utan avgift 1 timme/dag, obligatoriskt med badmössa och tofflor. Skönhetsbehandlingar och massage mot avgift. Gym. Kvällsunderhållning med musik.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet. Lokal stadstrafik. 1,2 kilometer till Playa de Burriana, 1,7 kilometer till Plaza de España i Nerja och ca 70 kilometer till flygplatsen i Màlaga. En och en halvtimme från hotellet ligger Granada.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Frukosten serveras kl. 08.00-10.00 och middagen kl. 19.30-21.30. Vid låg beläggning kan hotellet servera middag från en fast meny.

Alla hotell, Nerja, Benamocarra & Viñuela

Balcón de Europa

Balcón de Europa är ett fint och bekvämt hotell mitt i centrum av Nerja. Här kan du strosa runt på de smala gatorna och upptäcka det spanska köket, bada i infinitypoolen med sagolik utsikt eller besöka någon av de många badvikarna runt hotellet.

B Bou Hotel Cortijo Bravo

Hotell B Bou Hotel Cortijo Bravo, i bergen mellan Malaga och Nerja, ligger som ett smycke på en kulle bland cypresser, avokadoträd och lavendel - här råder ett stilla lugn. Koppla av med god mat, ta en simtur i poolen eller vandra i den avkopplande naturen som omger hotellet.

Marina Turquesa

Marina Turquesa har ett perfekt läge i Nerja med promenadavstånd till både centrum och stranden. Här bor du i bekväma och välutrustade lägenheter och lagar din egen mat, eller njuter av spanska rätter på någon av de många lokala restaurangerna.

B Bou Hotel La Viñuela & Spa

B Bou Hotel La Vinuela & Spa ligger vackert till vid foten av bergskedjan Sierra Tejeda. Här har du fin utsikt över sjön La Viñuela och hotellet är inbäddat i en grönskande trädgård med pool. Koppla av, njut av god mat i restaurangen och upptäck det vackra Andalusien.

Riu Monica

Riu Monica ligger precis i utkanten av Nerja och direkt vid stranden Playa la Torrecilla på spanska solkusten. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 18 år. Koppla av vid poolen, ät gott från bufféerna som ingår i halvpensionen eller prova något spanskt i à la carte-restaurangen, eller kanske prova Nerjas stora utbud av restauranger. Hotellet är även en bra utgångspunkt för att spela golf i solkustens sköna klimat.