Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

1610 omdömen
Utmärkt
 
494
Väldigt bra
 
608
Bra
 
295
Mindre bra
 
126
Underkänt
 
87

5 senaste omdömen

2022-07-15

av camillasC7762OM

Balkong var bäst

Det som var bra. Personal var trevliga Frukost var bra fanns mkt att välja bland. Vi valde superierroom och fick du stor balkong med utsikt över pool och även havet. Väljer ni andra rum får ni små balkong och kan bli väldigt tråkig utsikt. Sängarna är små tror 140cm Gick att sova i men kändes smått. Rummet litet men ok i övrigt. Läget är off det står 900m till stranden men den vägen är sjukt jobbig att gå hem, väldigt lång brant backe tog taxi på dagen betalade 6euro klar värt. Finns bra mataffär/ alkohol i närheten. Man måste komma tidigt till stranden för att hyra solstol, går dock att reservera Till centrum var det längre så det tar 25 min o gå Så taxi dit o hem. Finns bra asiatisk restaurang som var riktigt bra ca 400m från hotellet och bra väg att gå. Hotellet har ingen bra Wi-Fi för när vi checka in sa dem att vi enbart betalat för 1 natt vilket vi inte gjort Blev lite stressigt där och visade min biljett att det var betalt och skulle även visa banköverföring. Kändes inte ok men det löste sig dock Skulle inte åka hit igen pga läget. Men vill man bara hänga i pool så är det bra hotell. Dem har även happy hour varje dag köp 2 betala för 1 Ger ändå bra betyg för jag kunde ha kollat det lite bättre angående läget. Hotellet var välstädat.

 
2019-11-30

av NLRogers Stockholm, Sverige

Bra hotell.

Utmärkt buffetfrukost med fräscha rätter. Små men fina rum med härlig uteplats. Bra service. Trevlig bar med bra urval av öl. Goda smårätter i baren. Stort poolområde med solstolar och underbar utsikt över omgivningarna. Billigt boende för att vara på en semesterort.

 
2019-04-19

av marcussU4258RM Växjö, Sverige

Basic lunch resturant

Väldigt basic lunch med medelmåttig mat. Helt okej till lunch mellan soltimmarna. Rekommenderar ej tomat och mozzarella salladen då det var gamla tomater + mozzarella. Uteserveringen ligger 5 m från storavägen som går genom Nerja.

 
2018-08-20

av Mallaballa Västerås, Sverige

Trist mat o bemötande

Svårt att få uppmärksamhet av personalen trots ej full restaurang. Vi fick känslan av att vi kom o störde. Vi kallade slutligen på uppmärksamhet för att få beställa. Maten var smaklös och inte varm, stor förbättringspotential finns.

 
2017-10-12

av PeterLennartSweden Stockholm, Sverige

Dåligt rum

Jag bokade fyra månader i förväg, men fick ett rum i källaren utan balkong eller terrass. Från fönstret såg jag ett övergångsställe och Mercadona. Personalen var trevlig, men hade mycket att göra och var stressade.