Rumstyper på B Bou Hotel La Viñuela & Spa

Dubbelrum

Dubbelrum med stor balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar soffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsvit

Juniorsvit med stor balkong. Juniorsviten består av ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med en dusch och en jacuzzi samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Standardrum

Standardrum med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.