Soho Boutique Las Vegas

Soho Boutique Las Vegas ligger precis vid stranden La Malagueta i Malaga på Costa del Sol. Här kan du njuta av ett dopp i poolen eller något svalkande i baren. Hotellet ligger nära Malagas centrum, där du kan njuta av god mat, shopping och kulturella aktiviteter.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer/2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1190 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 25 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Soho Boutique Las Vegas poolområdet ligger inbäddat i trädgårdens grönska. Här finns en pool med solstolar och parasoller och en poolbar. Poolhanddukar finns att låna. Vill du hellre ta ett dopp i havet är det bara att korsa vägen och du är nere vid stranden La Malagueta. På stranden finns solstolar och parasoller att hyra. Andra stränder i närheten är La Caleta Beach, Baños del Carmen Beach, Pedregalejo Beach och Las Acacias Beach.

På hotellet finns frukostrestaurangen och utöver poolbaren också en härlig loungebar. Vill du vara aktiv på din semester finns ett gym och ett spelrum på hotellet.

Wifi ingår på hela hotellet. Parkering, finns mot avgift. Soho Boutique Las Vegas ligger nära stranden och Malagas centrum. Det finns gott om barer och restauranger ett par minuter från hotellet, och till Malagas centrum är det ca 1,5 kilometer. Bussarna till stadens centrum stannar nära hotellet. Ca 20 minuter med bil till Malagas flygplats. Genomfartstrafik.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Teknisk uppdatering på hemsidan

Inatt mellan 23:00 och 01:00 genomför vi en teknisk uppdatering på hemsidan. Tyvärr går det inte att boka en resa eller logga in på Mitt Apollo under den tiden

Alla hotell, Malaga

Soho Boutique Colón

Det moderna hotellet Soho Boutique Colón ligger mitt i Malagas centrum på den populära gatan Alameda de Colón. Härifrån har du nära till flera restauranger, sevärdheter och shopping. Närmsta strand, La Malagueta, ligger ca 20 minuters promenad bort. Hotellet vänder sig till en vuxen publik och eftersträvar en lugn atmosfär.

Soho Boutique Equitativa

Det moderna hotellet Soho Boutique Equitativa ligger mitt i centrum i Malaga på Costa del Sol. Hotellet ligger i en historisk byggnad och har en underbar utsikt över staden. Här har du en riktigt bra utgångspunkt för att utforska alla sevärdheter, butiker och restauranger i närheten.

Soho Boutique Urban

Soho Boutique Urban har ett attraktivt läge, mitt i centrum av Malaga. På promenadavstånd hittar du stadens alla sevärdheter, vad sägs om ett besök i Picassomuseet direkt efter frukost och på eftermiddagen bada i havet från sandstranden La Malagueta?

Soho Boutique Castillo Santa Catalina

Soho Boutique Castillo Santa Catalina strax utanför Malaga och är ett ståtligt palats från 1932 och runt hotellet finns en fästning från 1624. Hotellet har en vacker trädgård och fin utsikt över havet. Staden Malaga kan du nå antingen till fots eller med bil eller buss.