Soho Boutique Las Vegas

Hotellet Soho Boutique Las Vegas ligger precis vid stranden La Malagueta i Malaga på Costa del Sol. Här kan du njuta av ett dopp i poolen eller något svalkande i baren. Hotellet ligger nära Malagas centrum, där du kan njuta av god mat, shopping och kulturella aktiviteter.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1034 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 25 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Inbäddat i trädgårdens grönska ligger hotellets poolområde. Här finns en pool med solstolar och parasoller och en trevlig poolbar. Poolhanddukar finns att låna. Vill du hellre ta ett dopp i havet är det bara att korsa vägen och du är nere vid stranden La Malagueta. På stranden finns solstolar och parasoller att hyra. Andra stränder i närheten är La Caleta Beach, Baños del Carmen Beach, Pedregalejo Beach och Las Acacias Beach.

På hotellet finns frukostrestaurangen och utöver poolbaren också en härlig loungebar.

Vill du vara aktiv på din semester finns ett gym och ett spelrum på hotellet. Wifi ingår på hela hotellet. Parkering, finns mot avgift. Tvättservice mot avgift. Bil- och cykeluthyrning mot avgift.

Soho Boutique Las Vegas ligger nära stranden och Malagas centrum. Det finns gott om barer och restauranger ett par minuter från hotellet, och till Malagas centrum är det ca 1,5 kilometer. Bussarna till stadens centrum stannar nära hotellet. Ca 20 minuter med bil till Malagas flygplats. Genomfartstrafik.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Bra att veta

-För att nå stranden måste en väg korsas.

Alla hotell, Malaga

Soho Boutique Colón

Det moderna hotellet Soho Boutique Colón ligger mitt i Malagas centrum på den populära gatan Alameda de Colón. Härifrån har du nära till flera restauranger, sevärdheter och shopping. Närmsta strand, La Malagueta, ligger ca 20 minuters promenad bort.

Soho Boutique Equitativa

Det moderna hotellet Soho Boutique Equitativa ligger mitt i centrum i Malaga på Costa del Sol. Hotellet ligger i en historisk byggnad och har en underbar utsikt över staden. Här har du en riktigt bra utgångspunkt för att utforska alla sevärdheter, butiker och restauranger i närheten.