Soho Boutique Castillo Santa Catalina

Soho Boutique Castillo Santa Catalina strax utanför Malaga och är ett ståtligt palats från 1932 och runt hotellet finns en fästning från 1624. Hotellet har en vacker trädgård och fin utsikt över havet. Staden Malaga kan du nå antingen till fots eller med bil eller buss.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Juniorsvit för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 266 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1 km
Till centrum: 3,2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Soho Boutique Castillo Santa Catalina ligger högt uppe på en klippa och här anlades en fästning på 1600-talet. Hotellet har en vacker trädgård och runt hotellet finns gamla murar och lämningar där det arrangeras olika evenemang som konserter och bröllop. Hotellet har en klassisk inredning bevarad från 1930-talet. Koppla av i hotellets utomhuspool, ät gott i à la carte-restaurangen och ta en glas sangria i loungebaren på terrassen när solen går ner över Spaniens solkust.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Stadstrafik. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet. Hotellet ligger ca 1 kilometer från stranden Playa de la Caleta, 3,2 kilometer från central delarna (Centro Histórico) av Malaga och ca 13 kilometer från flygplatsen i Malaga.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Säsongsinformation

Till sommaren 2024 utgår juniorsviterna.

Alla hotell, Malaga

Soho Boutique Las Vegas

Soho Boutique Las Vegas ligger precis vid stranden La Malagueta i Malaga på Costa del Sol. Här kan du njuta av ett dopp i poolen eller något svalkande i baren. Hotellet ligger nära Malagas centrum, där du kan njuta av god mat, shopping och kulturella aktiviteter.

Soho Boutique Colón

Det moderna hotellet Soho Boutique Colón ligger mitt i Malagas centrum på den populära gatan Alameda de Colón. Härifrån har du nära till flera restauranger, sevärdheter och shopping. Närmsta strand, La Malagueta, ligger ca 20 minuters promenad bort. Hotellet vänder sig till en vuxen publik och eftersträvar en lugn atmosfär.

Soho Boutique Equitativa

Det moderna hotellet Soho Boutique Equitativa ligger mitt i centrum i Malaga på Costa del Sol. Hotellet ligger i en historisk byggnad och har en underbar utsikt över staden. Här har du en riktigt bra utgångspunkt för att utforska alla sevärdheter, butiker och restauranger i närheten.

Soho Boutique Urban

Soho Boutique Urban har ett attraktivt läge, mitt i centrum av Malaga. På promenadavstånd hittar du stadens alla sevärdheter, vad sägs om ett besök i Picassomuseet direkt efter frukost och på eftermiddagen bada i havet från sandstranden La Malagueta?