Soho Boutique Equitativa

Det moderna hotellet Soho Boutique Equitativa ligger mitt i centrum i Malaga på Costa del Sol. Hotellet ligger i en historisk byggnad och har en underbar utsikt över staden. Här har du en riktigt bra utgångspunkt för att utforska alla sevärdheter, butiker och restauranger i närheten.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 291 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 800 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Soho Boutique Equitativa ligger mitt i centrum i Malaga, med närhet till både restauranger, butiker och en sandstrand. På takterrassen hittar du en bar och en liten pool, perfekt för avkoppling på eftermiddagarna. Vill du hellre ta ett dopp i havet ligger sandstranden La Malagueta ca 800 meter bort. Andra stränder i närheten är San Andres Beach, La Caleta Beach, Misericordia Beach och Baños del Carmen Beach.

På hotellet finns en restaurang som serverar medelhavsinspirerade rätter och lokala specialiteter från en à la carte-meny till lunch och middag. Det finns också en bar.

Wifi ingår på hela hotellet. Hotellet ligger nära Calle Larios, marknaden Atarazanas, Malagas katedral, Malagas museum och Parque de Malaga. Till flygplatsen är det ca 8 kilometer. Centralt läge och stadstrafik.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Cityhotell

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Bra läge 
  • Hög komfort och bra service
  • Pool eller nära stranden

Alla hotell, Malaga

Soho Boutique Las Vegas

Soho Boutique Las Vegas ligger precis vid stranden La Malagueta i Malaga på Costa del Sol. Här kan du njuta av ett dopp i poolen eller något svalkande i baren. Hotellet ligger nära Malagas centrum, där du kan njuta av god mat, shopping och kulturella aktiviteter.

Soho Boutique Colón

Det moderna hotellet Soho Boutique Colón ligger mitt i Malagas centrum på den populära gatan Alameda de Colón. Härifrån har du nära till flera restauranger, sevärdheter och shopping. Närmsta strand, La Malagueta, ligger ca 20 minuters promenad bort. Hotellet vänder sig till en vuxen publik och eftersträvar en lugn atmosfär.

Soho Boutique Urban

Soho Boutique Urban har ett attraktivt läge, mitt i centrum av Malaga. På promenadavstånd hittar du stadens alla sevärdheter, vad sägs om ett besök i Picassomuseet direkt efter frukost och på eftermiddagen bada i havet från sandstranden La Malagueta?

Soho Boutique Castillo Santa Catalina

Soho Boutique Castillo Santa Catalina strax utanför Malaga och är ett ståtligt palats från 1932 och runt hotellet finns en fästning från 1624. Hotellet har en vacker trädgård och fin utsikt över havet. Staden Malaga kan du nå antingen till fots eller med bil eller buss.