Kundomdömen om Soho Boutique Las Vegas

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

53% av resenärerna rekommenderar

1168 omdömen
Utmärkt
 
278
Väldigt bra
 
513
Bra
 
235
Mindre bra
 
75
Underkänt
 
68

5 senaste omdömen

2024-02-22

av Eva H Lidköping, Sverige

Trevligt, hotell nära gamla centrum.

Egen pool, god frukost med mycket att välja på, saknade lite saker men hotellet ordnade. Rent prisvärt. Renoverades då vi var där så det var lite oväsen dagtid (utom under siestan) lite hårda sängar men fick ett extra täcke att lägga under madrassen

 
2023-06-04

av Peter R

Hotell nära strand och centrum

Hotellet ligger nära stranden och det var lätt att ta dig dit. Övergångsställe med stoppljus fanns precis vid utgången från trädgården. Där fanns strandpromenaden och man kunde gå till centrum på en halvtimme. Ville man åka buss fanns busshållplats inom hundra meter från hotellet. Flera busslinjer gick in till centrum. Frukosten var riklig i form av buffe. Trädgården med pool var ganska liten men trevlig. Standarden och storleken på rummet var okej. Personalen var hjälpsam.

 
2021-11-13

av Christina T Småland

Bra läge nära stranden

Trevligt hotell med bra läge. Precis bredvid stranden och gångavstånd till centrum. Tysta rum, enkelt men funktionellt. Frukosten var generös och prisvärd. Skönt att kunna sitta ute i solen och äta. Poolen är säkert skön på varmare årstider, ser fin ut!

 
2021-02-20

av Vicky343434

Semester med vännerna

Bodde här en vecka med några av mina väninnor, vi trivdes väldigt bra. Bra faciliteter på hotellrummet och vi fick en väldigt stor balkong mot stranden som vi utnyttjade till fullo. Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam. Frukosten var helt okej, skulle kunna uppgraderas en smula. Låg väldigt fint vid stranden och närhet till staden. Vi gick några kvällar till staden, en väldigt härlig och fin promenad. Kan verkligen rekomendera.

 
2020-01-04

av Resa68 Stockholm, Sverige

Sem en vecka

Helt ok hotell, medelklass. Frukost; liten buffé. (Fanns även bröd som var glutenfritt och mjölkfritt, men skriv när du bokar för den tog slut efter 3 dagar. Fanns ett glutenfritt konditori bredvid hotellet). Ägg; kokt ibland även scrumbled, bacon, vita bönor. Pålägg; bla ost, korv, kalkon och frukt mm.