Kundomdömen om Soho Boutique Las Vegas

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

53% av resenärerna rekommenderar

1034 omdömen
Utmärkt
 
213
Väldigt bra
 
468
Bra
 
224
Mindre bra
 
67
Underkänt
 
62

5 senaste omdömen

2021-11-13

av Christina T Småland

Bra läge nära stranden

Trevligt hotell med bra läge. Precis bredvid stranden och gångavstånd till centrum. Tysta rum, enkelt men funktionellt. Frukosten var generös och prisvärd. Skönt att kunna sitta ute i solen och äta. Poolen är säkert skön på varmare årstider, ser fin ut!

 
2021-02-20

av Vicky343434

Semester med vännerna

Bodde här en vecka med några av mina väninnor, vi trivdes väldigt bra. Bra faciliteter på hotellrummet och vi fick en väldigt stor balkong mot stranden som vi utnyttjade till fullo. Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam. Frukosten var helt okej, skulle kunna uppgraderas en smula. Låg väldigt fint vid stranden och närhet till staden. Vi gick några kvällar till staden, en väldigt härlig och fin promenad. Kan verkligen rekomendera.

 
2020-01-04

av Resa68 Stockholm, Sverige

Sem en vecka

Helt ok hotell, medelklass. Frukost; liten buffé. (Fanns även bröd som var glutenfritt och mjölkfritt, men skriv när du bokar för den tog slut efter 3 dagar. Fanns ett glutenfritt konditori bredvid hotellet). Ägg; kokt ibland även scrumbled, bacon, vita bönor. Pålägg; bla ost, korv, kalkon och frukt mm.

 
2019-12-30

av MarinaV628 Handen, Sverige

Fantastisk utsikt

Ett hotel vid stranden. Vi hade rum på 6:e våningen med utsikt över havet. Stora fräsha rum med bra sängar. Gillar inte mjuka sängar. Bra städning. Trevlig, serviceinriktad vänlig personal. Helt ok frukost. Gångavstånd till centrum.

 
2019-07-30

av monicaKarlsson1957 Göteborg, Sverige

Mest prisvärda hotellet i Malaga!

Har bott på 11 hotell i Malaga och detta är det mest prisvärda. Fina välstädade rum, Vi önskade rum längst ner mot trädgården/poolen och det fick vi.Det är smart att mejla sina önskemål man kan ha!, Trädgårdsbar ( 2 m från vårt rum toppen!, fin o ren pool lätt att gå i!, bra solstolar. Frukost o frukostpersonal var toppen kan inte önska mer och för att vara i Spanien var det väldigt bra! Sängarna är extremt hårda men om man säger till får man exrta tjock madrass man bör dock säga till detta innan ankomst. Busshållplatsen ligger alldeles nära hotellet och buss 3 0 11 går till city. Går man av vid Placa Marina tror jag det är 4 hållplatsen och då är du mitt i city. Bussresan tar ca 5 min och kostar 1.30 Euro smidigt om man har jämna pengar. All avstigning sker längst bak i bussen så gå bak en stund innan avstigning.Många fina restauranger o den fina Katedralen där det är så fint att sitta o äta. Tänk på att beställa bara dryck först för då får man ibland gratis tapas det får man inte om man beställer mat direkt!! Ett litet tips bara! Rekommenderar Picassomuseet där man bl.a får se de första av Piccassos verk bla annat poträtt av hans barn., Bilmuseet , de röda hop on/hop off är bra om man inte varit i Malaga förut.Heta räkor i olja med chili o vitlök i olja är min favorit ( gambas pil pil) patatas brava ( friterad potatis med het ketchup) passar utmärkt som tilltugg till Ölen tycker jag.