Yoga & Meditations Retreat

NYHET! I samarbete med Satwik School of Yoga (Indien) erbjuder vi veckolånga yoga- och meditationsretreats på La Pared - powered by Playitas. Under ledning av yoga-gurun Riyas Babu (kerala, Indian) får du chans till en veckas paus från vardagens alla krav och måsten. Följ med på ett 50-timmars yogaretreat för att föryngra din kropp och själ i varma och vackra behagliga omgivningar.


Om Retreaten

Våra retreats leds av guru Riyas Babu från indiska Satwik School of Yoga. Med sig har han mycket meriterade och erfarna handplockade indiska yogalärare. Veckorna är utformade för att hjälpa deltagarna att integrera yogakunskaper i deras dagliga liv. På en daglig basis kommer vi att utöva traditionell Hatha Yoga eller Ashtanga Yoga, vilket kommer att innehålla andning, Asana (fysisk träning) samt meditation. Det kommer att finnas möjlighet att titta närmare på de filosofiska aspekterna av yoga under workshops som hålls under veckan om du vill lära dig mer om yoga och hur du kan applicera den i din egen vardag. Några av de kända fördelarna med yoga är minskning av kroppssmärta, ökad flexibilitet och styrka samt  känslomässig reglering.

Vår Yin-klass på kvällen kommer att fokusera på att återställa och lugna både kropp och själ. Det kommer finnas möjlighet att göra yoga och meditation på stranden för att verkligen få ut så mycket som möjligt av den vackra naturen som omger dig på La Pared.


Dagsprogram

7.30 Meditasjon og Pranayama 
8.00 Traditionell Hatha Yoga eller Ashtanga (90 minuters dynamisk träning)
9.30 Frukost
11.30 Yogachattar (3 dagar i veckan, lär dig om yoga och fördelar)
13.00 Lunch (fruktfat och ekologiskt te)
16.00 Yin Yoga (60 minuter)
17.00 Meditation (30 minuter)
19.00 Middag

En dag gör vi strandyoga och meditation.
Notera att schemat är preliminärt och kan komma att ändras. 


Varför skall jag åka på just denna yogaretreat?

 • Avkopplande, energivande och föryngrande 
 • En lärorik upplevelse för livet
 • En chans att komma bort från vardagens stress
 • Boostar ditt D-vitaminförråd
 • Balans mellan sinne och kropp
 • Läkande semester 

Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att yoga. Resan är för alla från nybörjare till vana. Instruktörerna kommer anpassa efter deltagarnas nivåer. OBS - yogalärarna kommer lära ut yogan på engelska, därför är grundläggande engelskkunskaper ett måste för att få ut som mest av denna retreat.


Hur bokar jag och vad kostar det?

För att delta i denna 50-timmars retreat anmäler du dig till resan genom att fylla i bokningsformuläret i det blå fältet "anmäl dig till resan". Du kommer att få din bokningsbekräftelse 2–5 arbetsdagar efter att du fyllt i formuläret.

Info om veckan

Pris från: 8998 sek 

Datum:
6-13 jan 2023 
13-20 jan 2023 
20-27 jan 2023 
27 jan - 3 feb 2023 

Hotell: La pared - powered by Playitas 

Avreseorter: Stockholm, Köpenhamn & Göteborg

Detta är inkluderat:

 • Yogaretreat 50 - timmars program
 • Tur & returflyg
 • Mat ombord på flygplanet
 • Bagage 20 kg + handbagage
 • Transfer tur och retur
 • Helpension (frukost, lunch och middagssbuffé)
 • Hotell & träningsfaciliteter i toppklass
 • Boende i delat dubbelrum *

*Enkelrumstillägg 2500: -

Bokningen är stängd!

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna


 

Riyas Babu leder detta retreat och är passionerad och har mycket kunskap om de olika aspekterna av yogautövning. Han har tränat och instruerat i många länder och har nästan 20 års erfarenhet av yoga. Riyas Babu försörjer sig på att lära ut yoga – och han är bra på det! Riyas driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, Indien. Riyas har även arbetat som journalist och skrivit romanen 'I längtans land'. Riyas är även grundare av "The Varkala International Yoga Festival".

Riyas kommer som huvudansvarig för alla kurser och retreater hösten 2022 och vintern 2023.

Följ Riyas och Satwik School of Yoga på instagram @yogawithriyas @satwikschoolofyoga

Sujeesh Jayakumar är en insiktsfull lärare med en stor passion för yoga. Han har utbildats av många mästare i Indien i över tio år och började dela med sig av sina egna kunskaper för 5 år sedan. Sujeesh har en mångsidig undervisningsstil utvecklad genom att blanda olika stilar av asanaträning utöver Kalari och andningstekniker. Han undervisar i Hatha, Ashtanga, Pranayama, Adjustment och Alignment. Han är född i Kerala och har ett mänskligt sätt att kommunicera. Han har 5 års erfarenhet av undervisning med internationella studenter på olika skolor i Indien.

Han är en certifierad Yoga-Alliance-lärare och har kunskaper i Ayurveda. Han delar med sig av all sin kunskap i sina klasser som passar alla oavsett nivå.

Sujeesh kommer att undervisa i alla kurser i jan 2023.

Mahendra Ji föddes och växte upp i Etah (U.P.), en stad nära Shankasya (Shakisha), en berömd buddhistisk plats. Under sin skolgång vid Gautam Buddha Inter College uppmuntrades Mahendra Ji att utforska yoga.

Mahendra Ji bröt sig från de ursprungliga planerna med sina studier och fortsättningen av familjeföretaget, lämnade hemmet och reste till Haridwar för att följa hans kallelse. Han följde Gayatri Pariwar på Shanti Kunj i 4 år och avslutade Post Graduate Diploma in Yoga Science från Deva Sanskrati University. Han tog sedan sin Master i Yoga Science från Uttarakhand Sanskrit University 2016. Hans ville specialisera sig i Ayurveda och genomförde en 6 månaders certifikatkurs i Ayurveda.

Han har fått ett emblem för erkännande och autenticitet genom att kvalificera sig till QCI (Quality Council of India) från Department of AYUSH i juni 2017. Sedan juli 2016 har Mahendra Ji varit aktivt associerad med Rishikul Yogshala i Rishikesh. Hans specialiseringsämnen inkluderar Pranayama, Meditation, Mudra och bandhas, Ayurveda, Shatkarma.

Som han själv säger: 'En droppe erfarenhet och känsla är bättre än hundra teorier.' Mahendra Ji kommer att undervisa i alla kurser och retreater under vintern 2023.


Om hotellen


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas