Resor till Fort Lauderdale

  • Milsvida, vita stränder
  • Världskänd shopping
  • Kallas för "the Venice of America"

Från Fort Lauderdale avgår några av världens största kryssningsfartyg. Passa på att utnyttja ett par dagar i staden innan du åker vidare, till sjöss eller vidare på vägarna. Fort Lauderdale påminner om ett mindre Miami, lockar med över tio kilometer kuststräcka och sandstrand, tjusiga kanaler och härlig natur. I en av Floridas härligaste städer väntar ett härligt restaurang- och klubbliv och shopping, shopping, shopping!

kryssningar_i_karibien

Kryssning i Karibien

Upptäck Karibien på en kryssning! Res från Fort Lauderdale, Miami, San Juan eller Puerto Rico och se mer av Karibien på en kryssning.

Läs mer om Karibienkryssningar

Fakta om Fort Lauderdale

Tidsskillnad

Svensk tid -6 timmar.

Valuta

USD, amerikansk dollar.

Äta ute

Restauranger finns i alla prisklasser. Portionerna är stora och du får mycket för pengarna. Mycket fisk och skaldjur samt kött. I USA räknar man med att du lägger 15 % i dricks.

Transfer

Transfer från Fort Lauderdale–Hollywood International Airport till centrala Fort Lauderdale erbjuds i form av flygbussar, taxibilar och shuttle-bussar.

Stränder

Det finns massor av stränder i Fort Lauderdale, tillsammans utgör de nästan 14 kilometer. I centrala Fort Lauderdale ligger Fort Lauderdale Beach. Familjevänliga Dania Beach, breda Hollywood Beach och lugna Deerfield Beach är alla härliga att spendera en dag på. Vill du surfa eller dyka under din resa till Fort Lauderdale är Pompano Beach rätt strand för dig.

Mer fakta

Väder

jan 23°c
feb 24°c
mar 25°c
apr 27°c
maj 29°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 30°c
okt 28°c
nov 26°c
dec 24°c

Res tryggt med Apollo

  • Skydd av paketreselagen
  • Alltid minst 3-stjärniga hotell
  • Nära samarbete med flygbolag och hotell