Resor till Fort Lauderdale

  • Hit reser du på egen hand
  • Milsvida, vita stränder
  • Världskänd shopping

Från Fort Lauderdale avgår några av världens största kryssningsfartyg. Passa på att utnyttja ett par dagar i staden innan du åker vidare, till sjöss eller vidare på vägarna. Fort Lauderdale påminner om ett mindre Miami, lockar med över tio kilometer kuststräcka och sandstrand, tjusiga kanaler och härlig natur. I en av Floridas härligaste städer väntar ett härligt restaurang- och klubbliv och shopping, shopping, shopping!Fakta om Fort Lauderdale

Tidsskillnad

Svensk tid -6 timmar.

Valuta

Amerikansk dollar (USD).

Transfer

Transfer från Fort Lauderdale–Hollywood International Airport till centrala Fort Lauderdale erbjuds i form av flygbussar, taxibilar och shuttle-bussar.

Stränder

Det finns massor av stränder i Fort Lauderdale, tillsammans utgör de nästan 14 kilometer. I centrala Fort Lauderdale ligger Fort Lauderdale Beach. Familjevänliga Dania Beach, breda Hollywood Beach och lugna Deerfield Beach är alla härliga att spendera en dag på. Vill du surfa eller dyka under din resa till Fort Lauderdale är Pompano Beach rätt strand för dig.

Mer fakta

Väder

jan 23°c
feb 24°c
mar 25°c
apr 27°c
maj 29°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 30°c
okt 28°c
nov 26°c
dec 24°c

Alla orter Florida

Miami

En resa till Miami erbjuder allt du behöver för en lyckad semester. En storstad med palmkantade gator, pudervita stränder, shopping, restauranger och nöjen i överflöd. Pensionärer, barnfamiljer, par - alla lockas hit av olika skäl. Klimatet är härligt då det är varmt i både luft och vatten året om.