Resor till Miami

En resa till Miami erbjuder allt du behöver för en lyckad semester. En storstad med palmkantade gator, pudervita stränder, shopping, restauranger och nöjen i överflöd. Pensionärer, barnfamiljer, par - alla lockas hit av olika skäl. Klimatet är härligt då det är varmt i både luft och vatten året om.Fakta om Miami

Tidsskillnad

Svensk tid -6 timmar.

Transfer

Läs mer här om hur du tar dig från Miamis flygplats här.

Stränder

I Miami är South Beach den mest populära stranden. Här är det långgrunt och alltid varmt i vattnet. Stranden är bred med finkornig vit sand och här kan du ligga med medhavd handduk eller hyra en solstol. Det är nära till matställen och matbutiker.

Mer fakta

Väder

jan 23°c
feb 24°c
mar 25°c
apr 27°c
maj 29°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 30°c
okt 28°c
nov 26°c
dec 24°c

Alla orter Florida

Orlando

Orlando är utan tvekan en av de mest lekfulla platserna i USA. I alla fall om man gillar adrenalinkickar och temaparker. Här finns några av de största nöjes-och temaparkerna i världen och både små och vuxna resenärer kommer garanterat att ha roligt här. Boka en resa till Orlando med Apollo.

Fort Lauderdale

Från Fort Lauderdale avgår några av världens största kryssningsfartyg. Passa på att utnyttja ett par dagar i staden innan du åker vidare, till sjöss eller vidare på vägarna. Fort Lauderdale påminner om ett mindre Miami, lockar med över tio kilometer kuststräcka och sandstrand, tjusiga kanaler och härlig natur. I en av Floridas härligaste städer väntar ett härligt restaurang- och klubbliv och shopping, shopping, shopping!