1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Melas Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Jeanette,
Lund

+
Personalen. Emre, Hasan, Halis, Irfan m. fl i Beach baren, Göchan i receptionen, städerskan på våning två med flera är otroligt trevliga och tillmötesgående.
-
Ev. en liten flaska vin i minibaren.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


10 av 10

A,

+
Trevlig personal både i reseptionen , i Restaurangen o i i. I i strandbaren . Vill ge en extra eloge till Hassan ner i stranbaren som är super trevlig o ger snabb o bra service . . O så Emre Mustafa mm
-
Hade varit trevligt med små flaskor vin i minibaren på rummet .

Bekräftad gäst: 2018-09-23


9 av 10

Monica,
Katrineholm

+
Närheten till pool och hav. Varierande maträtter. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-09


10 av 10

Gukvayar,
Värnamo

+
Trevlig personal. God mat. Personalen på serveringen förväntar sig dricks.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-04


10 av 10

Heidi ,
Kvidinge

+
Allt var bra
-
Mjukare sängar

Bekräftad gäst: 2018-08-15


10 av 10

,

+
Rummen och personalen. Maten fanns det mycket utbud av. Ett jätte fint och mysigt hotell med perfekt privat strand.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-14


8 av 10

Anna,
Uppsala

+
Städ. Strand. Solstolar. Safteybox.
-
Bättre sängar. Sov med en fjäder i ryggen hela veckan. Lite väl trångt rum också. Och bättre ac vore fint. Lite väl högljudd underhållning

Bekräftad gäst: 2018-08-12


9 av 10

Marie,
Lödöse

+
Bra läge
-
Fler solstolar då gäster inte kan få en solstol vid poolen om man inte sätter klockan på ringning och går upp och reserverar med en handduk. Det fanns solstolar med handduk på hela dagen men ingen gäst på stolen

Bekräftad gäst: 2018-08-07


10 av 10

Kristin,
Stockholm

+
God mat. Rent å fräscht
-

Bekräftad gäst: 2018-08-05


7 av 10

Mikael,
Näsum

+
Strandläget
-
Bacon till frukost. Större utbud i minibaren. Utbilda personalen i det engelska språket. Tyska är inte första språket.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

556 omdömen
Utmärkt
 
372
Väldigt bra
 
133
Bra
 
35
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-09-02

Inlägg av Tobias v

Perfekt!

Fina stora rum, bra mat, bra strand och fint läge. Vi var på en generationsresa och det fanns verkligen något att göra för alla. Många trappor inom hotellet men gott om hissar. Stort tack till Mr Huseyih Ay för grym service.

 
2018-05-11

Inlägg av Henrik P

Toppenläge

Fräscht, rent och välskött hotell. Ligger precis vid stranden med möjlighet att sola å stranden, på gräsytor eller uppe vid poolen. Entre, restaurang och pool är på våning 4-5 och att boka havsutsikt är värt varenda krona(se bilder så förstår du hur hotellet är byggt). Lugnt hotell och standardresenären är i åldern 65 år och från Tyskland eller Belgien. Ca 90 % av de boende passande in på denna kategori. För oss som ville ha det lugnt och skönt, utan stress, med personer som förväntar sig bra service var detta toppen. Har du barn och vill ha lite mer fart som t ex musik runt poolen, mer skratt o tjoande i poolen ska du välja Melas Village som också såg välskött ut. Vi kommer gärna tillbaks!!

 
2017-09-28

Inlägg av zarahjo Helsingborg, Sverige

Lyxigaste hotellet i Side

Ett fantastiskt hotell där vi spenderade en vecka för mina föräldrars 50-års dag. Vi åkte med all-inclusive och man var minst sagt uppassad. Personalen hade stenkoll på en utan att man märkte det, så fort vinet i glaset var slut blev man erbjuden mer. Hotellet erbjuder olika live-shower varje dag så man har aldrig tråkigt. Rummen är stora, moderna och ljusa. Fantastiskt badrum. Varje dag gjorde städerskan vackra kreationer med lakan och handdukarna. Maten var buffé och varierande. Sååå mycket gott att välja mellan! Fantastisk mat och även här var det vackra skapelser i form av frukt och grönt. Ville man äta lite finare och lugnare kunde man boka bord i en annan resturang som låg på det högsta planet. Poolen var stor och fräsch, tyvärr var den alldeles för kall så ingen badade. Stranden som var privat, var också väldigt fin och beach bar/snack bar tillhörande hotellet låg precis i anslutning till stranden. Hotellet erbjuder även diverse spabehandlingar och vi provade hamam, helt fantastiskt! Så modernt och fräsch spa anläggning och väldigt exotiskt inrett. Hotellet har även nattklubb som ligger i källaren/bottenvåningen och där var väldigt kul. Tyvärr blev mamma sjuk och fick åka ambulans till sjukhuset och hotellet hjälpte oss genom den tuffa upplevelse. Vi fick hjälp med taxi till och från sjukhuset, samt hämtning av mediciner. Vi kände oss så väl omhändertagna. Detta hotellet är en given favorit för tyskarna så räkna med en hel del tyskar samt att den mesta information är på tyska, vilket är lite synd. Detta är i särklass det bästa hotellet jag bott på! Hade gärna sett Melas på fler orter.

 
2017-08-14

Inlägg av ninak624

Semester

Toppen hotell. Bra och trevlig personal på alla sätt. Rummen var stora och rymliga. Maten var varierande. Nära att gå in till side . Finns butiker utanför hotellet om man inte vill gå in. Stranden är fin.

 
2015-09-12

Inlägg av Ingis47 Stockholms län, Sverige

Mycket bra hotell

Ett av de bästa hotell vi har bott på, stora ljusa snyggt designade rum, ljuvliga sängar. Mat och servicen var bra, tråkigt att de flesta anställda bara talade tyska. Annars inget att klaga på. Bra läge för på pool och strand bad.