Melas Resort

 • Strandnära
 • All Inclusive Ultra
 • Stort poolområde

Det fräscha hotellet Melas Resort tronar mitt på den härliga sandstranden i Side. Här finns mycket att göra för både vuxna och barn – minigolf, tennis, squash och biljard är bara några av alla aktiviteter som tillsammans med förfriskningar och god mat ingår i All Inclusive.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

All-inclusive har blivit mycket bra efter pandemin. Snabb service.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 692 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Melas Resort är ett omtyckt hotell mitt på den härliga sandstranden i Side. Vid poolområdet finns en separat pool för barn, och hotellet har dessutom en egen strand för sköna dopp i havet. Både vid pool och strand erbjuds solstolar, parasoller och poolhanddukar (bytes mot avgift). Poolbar.

Vid hotellets bufférestaurang kan du sitta både ute och inne. Här finns även tre á la carte-restauranger; en turkisk restaurang, en fiskrestaurang samt en med en internationell meny. Samtliga är utomhusrestauranger som håller öppet beroende av väder. Är du sugen på något gott kan du besöka patisseriet. För en god drink finns det flera barer att välja mellan.

På Melas Resort finns en mängd aktiviteter för både vuxna och barn. Här erbjuds gratis gym, tennis (ljus mot avgift), bordtennis, biljard, basket, beach volley, squash, aerobics och minigolf. Bastu och hamam utan extra kostnad.

Tre gånger i veckan är det disco och livemusik. För barn finns en miniklubb. Vissa faciliteter delas med grannhotellet Melas Holiday Village. Här finns bland annat en vattenpark med fyra vattenrutschkanor som ingår.

Wifi ingår på hotellet. Centrum i Side ligger ca 2 kilometer bort och vill du promenera tar dig strandpromenaden hela vägen dit. Här finns gott om restauranger, butiker och antika sevärdheter att upptäcka.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive

All Inclusive

I All Inclusive Ultra ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 07.00-10.00.
 • Sen frukost, kl. 10.00-11.00.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
 • Bakelser och sötsaker, kl. 11.00-16.00.
 • Eftermiddagssnacks, kl. 12.30-16.00.
 • Snacks i poolbaren, kl. 13.00-16.00.
 • Kaffe och kaka, kl. 16.30-17.30.
 • Glass, kl. 12.00-17.00.
 • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.00. En gång per vistelse kan middagen intas på någon av à la carte-restaurangerna mot reservation.
 • Nattsnacks, kl. 22.00-06.00.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar dygnet runt, även på nattklubben som är tre dagar i veckan.
 • Minibar med daglig påfyllning av läsk, vatten och öl.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive Ultra gäller fram till avresa.

Bra att veta

Observera att det från hissen är trappor upp till restaurangen, receptionen och poolområdet.

Vattenparken är öppen några timmar om dagen 1/5-31/10 om vädret tillåter.

Alla hotell, Side

Nar Apart

Nar Apart är ett välskött och omtyckt lägenhetshotell i Side, där personalen månar om sina gäster. Vid hotellets poolområde finns både separat barnpool och en pool/-snackbar. Passa på att beställa in något lätt att äta eller dricka och stanna kvar vid det sköna poolområdet.

Can Garden Beach

Vid den vackra sandstranden i Side hittar du mysiga Can Garden Beach. Hotellet är beläget i Sides arkeologiska område och i den grönskande trädgården hittar du flera små efterlämningar från svunna tider. Vid det stora poolområdet finns en pool med vattenrutschkanor och du bor bekvämt med All Inclusive.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village är ett bekvämt familjehotell som består av flera mindre byggnader belägna i en stor grönskande trädgård, direkt vid den egna sandstranden. I All Inclusive ingår, förutom mat och dryck, även minigolf, tennis, biljard och aerobics. För de yngre finns en vattenpark med fyra fartfyllda vattenrutschkanor!

Sunflower

Sunflower är ett mindre hotell som ligger precis intill den barnvänliga västra stranden i Side. Lunchen avnjuts bäst på den trevliga strandrestaurangen. Skulle du tröttna på att ligga i solen finns det gott om vattenaktiviteter du kan ägna dig åt. På eftermiddagen kan det vara skönt att bara slappa vid poolen.