Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,8 / 10
Mat och dryck
 
9,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Servicen, trevlig personal
-
Det finns en anledning till att vi åkt dit 10-11 år i rad. Jag kan inte hitta något att klaga på

Bekräftad gäst: 2023-10-02


10 av 10

+
Melas blir bara bättre och bättre! Ständiga förbättringar. Maten är otroligt varierad och god! All personal är ytterst vänlig och serviceminded.
-
Det hade varit fint med en salladsbuffé i strandbaren.

Bekräftad gäst: 2023-10-02


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-02


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-22


10 av 10

+
Mysigt
-
Personalen kunde inte engelska. Hissarna mot poolområde och stranden stannade mittemellan våningarna, vilket kräver att man går en halv våning i trappa.

Bekräftad gäst: 2023-06-26


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

732 omdömen
Utmärkt
 
496
Väldigt bra
 
160
Bra
 
49
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-08-29

av 212naimaa Malmö, Sverige

EN PLATS FÖR ALLA

Underbart hotell! Finns aktiviteter för alla, stora och små. Maten och personalen är helt fantastiska, rent och bra space på stranden samt tillgång till vatten i kylskåp på stranden (tro mig, denna lilla detalj gör mycket). Lyxigt inomhus och underbar utomhusmiljö/trädgård. Önskade dock att man fick en liten guide i början då vi gick vilse rätt ofta i början för och komma ut till stranden samt komma till hotellrummet (separata hissar) hotellet är enormt och har en massa gångar.

 
2018-09-02

av tobiasv444 Sal, Kap Verdeöarna

Perfekt!

Fina stora rum, bra mat, bra strand och fint läge. Vi var på en generationsresa och det fanns verkligen något att göra för alla. Många trappor inom hotellet men gott om hissar. Stort tack till Mr Huseyih Ay för grym service.

 
2018-05-11

av 681henrikp

Toppenläge

Fräscht, rent och välskött hotell. Ligger precis vid stranden med möjlighet att sola å stranden, på gräsytor eller uppe vid poolen. Entre, restaurang och pool är på våning 4-5 och att boka havsutsikt är värt varenda krona(se bilder så förstår du hur hotellet är byggt). Lugnt hotell och standardresenären är i åldern 65 år och från Tyskland eller Belgien. Ca 90 % av de boende passande in på denna kategori. För oss som ville ha det lugnt och skönt, utan stress, med personer som förväntar sig bra service var detta toppen. Har du barn och vill ha lite mer fart som t ex musik runt poolen, mer skratt o tjoande i poolen ska du välja Melas Village som också såg välskött ut. Vi kommer gärna tillbaks!!

 
2017-09-28

av zarahjo Helsingborg, Sverige

Lyxigaste hotellet i Side

Ett fantastiskt hotell där vi spenderade en vecka för mina föräldrars 50-års dag. Vi åkte med all-inclusive och man var minst sagt uppassad. Personalen hade stenkoll på en utan att man märkte det, så fort vinet i glaset var slut blev man erbjuden mer. Hotellet erbjuder olika live-shower varje dag så man har aldrig tråkigt. Rummen är stora, moderna och ljusa. Fantastiskt badrum. Varje dag gjorde städerskan vackra kreationer med lakan och handdukarna. Maten var buffé och varierande. Sååå mycket gott att välja mellan! Fantastisk mat och även här var det vackra skapelser i form av frukt och grönt. Ville man äta lite finare och lugnare kunde man boka bord i en annan resturang som låg på det högsta planet. Poolen var stor och fräsch, tyvärr var den alldeles för kall så ingen badade. Stranden som var privat, var också väldigt fin och beach bar/snack bar tillhörande hotellet låg precis i anslutning till stranden. Hotellet erbjuder även diverse spabehandlingar och vi provade hamam, helt fantastiskt! Så modernt och fräsch spa anläggning och väldigt exotiskt inrett. Hotellet har även nattklubb som ligger i källaren/bottenvåningen och där var väldigt kul. Tyvärr blev mamma sjuk och fick åka ambulans till sjukhuset och hotellet hjälpte oss genom den tuffa upplevelse. Vi fick hjälp med taxi till och från sjukhuset, samt hämtning av mediciner. Vi kände oss så väl omhändertagna. Detta hotellet är en given favorit för tyskarna så räkna med en hel del tyskar samt att den mesta information är på tyska, vilket är lite synd. Detta är i särklass det bästa hotellet jag bott på! Hade gärna sett Melas på fler orter.

 
2017-08-14

av ninak624 Tidaholm, Sverige

Semester

Toppen hotell. Bra och trevlig personal på alla sätt. Rummen var stora och rymliga. Maten var varierande. Nära att gå in till side . Finns butiker utanför hotellet om man inte vill gå in. Stranden är fin.