Melas Holiday Village

 • Direkt på stranden
 • Vattenpark med fyra vattenrutschkanor

Melas Holiday Village är ett bekvämt familjehotell som består av flera mindre byggnader belägna i en stor grönskande trädgård, direkt vid den egna sandstranden. I All Inclusive ingår, förutom mat och dryck, även minigolf, tennis, biljard och aerobics. För de yngre finns en vattenpark med fyra fartfyllda vattenrutschkanor!


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Dubbelrum i sidobyggnad för 2-4 personer varav 1 barn. Större dubbelrum för 2-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-5 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 507 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Melas Holiday Village är ett härligt All Inclusive-hotell bestående av flera mindre byggnader belägna i en stor grönskande trädgård, direkt vid den egna sandstranden. Vid poolområdet finns tre pooler och en separat barnpool, där en av poolerna är uppvärmd fram till den 15/5 och mellan den 1/10 och 31/10. Här finns även en vattenpark med fyra vattenrutschkanor som ingår! Både vid poolområdet och stranden erbjuds solstolar, madrasser, parasoller och poolhanddukar utan kostnad (byts mot avgift). Vid poolområdet finns även en poolbar som serverar dryck.

På hotellet finns en bufférestaurang samt tre à la carte-restauranger som serverar fisk, turkiska rätter och internationella rätter. À la carte-restaurangerna är en utomhusrestaurang som håller öppet beroende av väder. Är du sugen på efterrätt kan du besöka hotellets patisserie.

Melas Holiday Village erbjuder flera roliga aktiviteter som minigolf, pingis, tennis, biljard, boccia, basket, dart, beach volley, vattengymnastik och aerobics. På systerhotellet Melas Resort finns det dessutom kostnadsfri squash samt disco tre ggr/vecka. Minifotboll samt vattensporter vid stranden mot avgift. Vill du koppla av erbjuds bastu och hamam utan kostnad.

För barn finns en lekplats och barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år, en klubb för tonåringar och underhållning och aktiviteter. Wifi ingår på hotellområdet.

Strandvägen utanför hotellet tar dig till centrum i Side, annars finns även en busstation ca 100 meter bort. Passa på att besöka gamla stans charmiga stenhus med restauranger och butiker.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Frukostbuffé, kl. 07.00-10.00.
 • Sen frukost, kl. 10.00-11.00.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
 • Snacks, kl. 13.00-16.00.
 • Turkiska pannkakor, kl. 12:00-16:00
 • Glass, kl. 12.00-16.30.
 • Eftermiddagskaffe, kl. 16.30-17.30.
 • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.00. En middag per vistelse kan intas på à la carte-restaurangen mot reservation.
 • Kvällssnacks, kl. 23.00-24.00.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-24.00.
 • Minibar som fylls på en läsk, vatten och öl varannan dag.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram tills dess du lämnar hotellet på avresedagen.

Bra att veta

Vattenparken är öppen fem timmar om dagen 1/5-31/10 om vädret tillåter.

Observera att inte alla byggnader har hiss.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Side

Nar Apart

Nar Apart är ett välskött och omtyckt lägenhetshotell i Side, där personalen månar om sina gäster. Vid hotellets poolområde finns både separat barnpool och en pool/-snackbar. Passa på att beställa in något lätt att äta eller dricka och stanna kvar vid det sköna poolområdet.

Can Garden Beach

Vid den vackra sandstranden i Side hittar du mysiga Can Garden Beach. Hotellet är beläget i Sides arkeologiska område och i den grönskande trädgården hittar du flera små efterlämningar från svunna tider. Vid det stora poolområdet finns en pool med vattenrutschkanor och du bor bekvämt med All Inclusive.

Melas Resort

Det fräscha hotellet Melas Resort tronar mitt på den härliga sandstranden i Side. Här finns mycket att göra för både vuxna och barn – minigolf, tennis, squash och biljard är bara några av alla aktiviteter som tillsammans med förfriskningar och god mat ingår i All Inclusive.

Sunflower

Sunflower är ett mindre hotell som ligger precis intill den barnvänliga västra stranden i Side. Lunchen avnjuts bäst på den trevliga strandrestaurangen. Skulle du tröttna på att ligga i solen finns det gott om vattenaktiviteter du kan ägna dig åt. På eftermiddagen kan det vara skönt att bara slappa vid poolen.