1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Riviera

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Knut,
Sarpsborg

+
Beliggenheten
-
Bedre utvalg/variasjon til frokost Nordiske TV- kanaler Var bare Russiske Tyske Hollandske Tyrkiske

Bekräftad gäst: 2018-10-16


8 av 10

Eva-Lena,
Vellinge

+
Läget
-
Att sluta stirra sig blind på vilken färg man har på bandet o ge alla samma service. Försöka få bort skolmatsal känslan i restaurangen.

Bekräftad gäst: 2018-10-14


10 av 10

Roy,
Steninge

+
Mycket bra service och bemötande
-

Bekräftad gäst: 2018-10-09


8 av 10

Marina,
Varberg

+
Nära strand och shopping
-
Maten

Bekräftad gäst: 2018-09-25


10 av 10

Gisela,
Göteborg

+
Rummet, stor balkong och städningen
-
Personal som kan prata engelska

Bekräftad gäst: 2018-09-18


9 av 10

Krister,
Borgholm

+
Det låg nära stranden och nära till centrum
-
Det skulle vara underhållning på kvällarna det saknades helt tyvärr

Bekräftad gäst: 2018-09-16


8 av 10

sabina ,
Helsingborg

+
Väldigt trevlig personal, väldigt god mat, tillmötesgående personal. Bra ac, bra wifi, väldigt bra städning närhet till både strand och affärer ligger verkligen perfekt läge. Väldigt bra att man kunde äta frukost innan man skulle åka hem tidigt.
-
Dryck till middag tycker jag ska ingå, fanns ingen underhållning på hotellet så som musik mm borde ses över, man borde se över detta med att folk vaktar solstolar vid pooolen väldigt tidigt på morgonen man får inte en chans att få ligga vid poolen.

Bekräftad gäst: 2018-09-12


7 av 10

Cecilia ,
Helsingborg

+
-
Bättre städning på rummet, menas dubbelrum en säng på 140 som man ska sova två i. Lite trångt var de. Bokade i januari, 2v i september fick balkong mot en bakgränd

Bekräftad gäst: 2018-09-12


8 av 10

Lina,
Staffanstorp

+
Absolut maten var det bästa. Och städningen på rummet. O renligheten på området.
-
Lite bättre service vid solstolen, att inte behöva gå till baren varje gång. Det fanns en relaxbar vid den lilla poolen, där va inte öppet. Kunde spelat musik vid båda pooler, gjorde de bara vid lilla. Bättre information på hemsidan att det är skugga halva dagen vid ena poolen o halva dagen vid den andra poolen, svårt att få solstol i solläge.

Bekräftad gäst: 2018-09-05


6 av 10

Julia,
Trollhättan

+
Bekvämt att det var centralt och nära till allt! Trots detta blev man ändå inte störd av trafiken. Städ varjedag, bra ac, 2 pooler, 2 barnpooler, många solstolar, det var ingen som paxade solstolar på morgonen vilket jag upplevt på andra hotell. Hotellet hade en stor matsal med en buffé som passar dem flesta, men kan bli bättre. Stora och luftiga ytor på hotellet och framförallt väldigt rent! Fanns även hiss vilket var väldigt skönt!
-
Maten , middagen och frukosten då. Tycker inte att maten var något speciellt egentligen. Hade önskat mig mer turkiskt men det funkade. Det fanns ialafall mycket efterrätter och glass men maten är ett förbättringsområde men har absolut varit med om sämre. Det var fräscht och mycket att välja mellan men för 2 kräsna personer så var det lite tråkigt. Är även vegetarian så jag kunde inte äta allt men det funkade absolut, på frukosten stod de däremot inte vad varje rätt var för något men på middagen gjorde de det, så borde göra de på frukosten med. Men inte hela världen. Förbättringar är helt klart att få behålla rummet till 19.00 när man flyger hem sent. Vi skulle checka ut 12.00 men bussen skulle hämta 20. Man kunde betala 90 lira extra och få behålla till 16 vilket var bättre än inget men inte kul att vänta på hotellet i så många timmar. Dock kunde man lämna väskorna där om man ville fördröja tiden med något annat. Vi fick inte behålla rummet senare än 16, isåfall ville de ha betalt för en hel dag. Kan ju tycka att Apollo och hotellet borde ha en överenskommelse i dessa fall. Något annat förbättringsområde är att drickan skall ingå till middagen när man har köpt med halvpension, det var dåligt. Borde ingå. Ialafall vatten! (på frukosten kunde man dock ta, allt från juice, vatten, kaffe, te m.m) Kylen på rummen kunde också förbättras då den inte var så bra. Vårt vatten var iprincip varmt trots att vi sagt till personalen. Svaret var att den skulle bli kall dagen efter vi checkat in men de blev den inte och vi orkade inte säga till. De som hade all-inclusive fick även betala för sina solstolar på stranden man kan ju tycka att det ska ingå i priset!

Bekräftad gäst: 2018-09-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4/5 Sovkvalitet
 • 4,5/5 Rum
 • 4/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

417 omdömen
Utmärkt
 
193
Väldigt bra
 
157
Bra
 
46
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2018-09-02

Inlägg av O7939BWchristinaf

Prisvärt hotell!

Ett lugnt hotell nära stranden. Bra frukost med mycket att välja på men lite tråkigt inredd restaurang. Städningen av rummen är toppen, sängarna likaså (fast madrass)! Lugnt o skönt, inget stökigt hotell. Andra gången vi bor där, återkommer troligtvis nästa år.

 
2018-07-17

Inlägg av Resort789828

Bra hotell

Detta hotell är fantastisk med bra service så länge du är trevlig och inte ställer ti) med problem. Jätte god mat och smaskiga efterrätter däremot så fanns det bara en negativ sak och det var att det serveras ingen lunch utan bara frukost och middag annars var allt perfekt.

 
2017-10-03

Inlägg av rebeccan637 Stockholm, Sverige

Super

Trevligt hotell med bra pooler och trevliga rum. Vi hade halvpension och det var super. Frukosten höjde verkligen vår vistelse, den e helt underbar. Fanns ngt för alla. Poolen var mysig och det fanns alltid plats eftersom man inte fick reservera platser med sin handduk. Det enda negativa var att det inte var servering vid poolen, förmodligen för att så många hade all inklusive. Vi gick på hamam och fick scrub och massage, det var toppen! Städningen på hotellet var bra och badrummet fräscht!

 
2017-05-28

Inlägg av perpar_10 Stockholm, Sverige

Bättre år från år

En ny 14 dagars vistelse i maj månad blev mycket trevlig sådan. Maten har lyft sig och framför allt middagarna blivit mycket bättre och mer omväxlande. Ett klart lyft! All inclusive är ett bra alternativ som köps på plats till betydligt lägre pris än hos resebyrån

 
2016-10-07

Inlägg av Tina E Vasa, Finland

Riviera revisited

Detta var 3:e gången här, och alltid lika tevligt. Personalen vänlig och gör allt för att du ska känna dig välkommen. Rummen rena och välstädade. Rena handdukar och lakan alla dagar. Stort urval på mat och superbt salladsbord. Läget är perfekt då det ligger helt nära stranden. Vill man ha kvällssol så är b blocket, 4-5 vån bäst. Enda besvikelsen denna gång var att "Customer Relations" lovade ordna överraskning samt fördelsedagsbord åt oss, då maken fyllde år, men detta glömdes bort. Dock ordnade personalen i matsalen ändå fram blommor och champagne. Återkommer!